Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Inklusive opskriftskort med 4 trin og ingredienser til 2 portioner. Disse skønne pizzaer laver du lynhurtigt som en dejlig snak, eller en let aftensmad. Vi drysser pitabrød med revet ost, og bager dem gyldne. Derefter topper vi dem med prosciutto og frisk rucola, og serverer dem med en fyldig valnøddepesto med ost og basilikum.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
2 stk
Pitabrød
(Indeholder Hvede, Gluten)
100 g
Prosciutto
40 g
Rucola
40 g
Finrevet ost
(Indeholder Mælk, Æg)
1 pose
Basilikum
40 g
Valnødder
(Indeholder Nødder Kan indeholde Sesam, Jordnødder)
4 spsk
Olivenolie (trin 2)
¼ tsk
Salt (trin 2)
Forvarm ovnen til 200°C/180°C varmluft. Placer pitabrød på et bagepapir på en bageplade i ovnen, drys med halvdelen af finrevet ost, og bag i 3-4 min, eller indtil gennemvarme.
Imens, hak valnødder og basilikum fint.
Bland valnødder, basilikum, resterende ost, olivenolie [4 spsk], salt [1/4 tsk] og et nip peber i en lille skål.
Skyl rucola.
Anret pitapizza på tallerkener, og top med rucola og prosciutto.
Dryp med pesto på pitapizza.