topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Pull apart ostebaguette

Pull apart ostebaguette

2 portioner | med purløg og hvidløgssmør

Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Inklusive opskriftskort med 4 trin og ingredienser til 2 personer. Pull apart brød er perfekt til at dele, den passer perfekt som tilbehør, men også som en lille snack når den lille sult melder sig. Vores skønne variant indeholder baguette som vi fylder med hvidløgssmør og revet gouda, topper med finrevet ost, og bager gylden. Vi topper med frisk purløg, og så er den velduftende ostebaguette klar til at nydes.

Allergener:
Gluten
Hvede
Mælk
Æg

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid15 minutter
5 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

2 stk

Baguette

(Indeholder Gluten, Hvede Kan indeholde Sesam)

100 g

Revet gouda

(Indeholder Mælk)

1 stk

Hvidløgsfed

1 pose

Purløg

20 g

Finrevet ost

(Indeholder Mælk, Æg)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

2 spsk

Smør (trin 2)

¼ tsk

Salt (trin 2)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2733 kJ
Kalorier (kcal)653 kcal
Fedt33.7 g
Mættet fedt20.9 g
Kulhydrat64.8 g
Sukker5.8 g
Protein23.9 g
Salt3.5 g

Redskaber

Bageplade

Fremgangsmåde

Forbered brød
1

Forvarm ovnen på 220°C/200°C (varmluft).

Placer baguette på skaftet af to grydeskeer på et skærebræt. Skær 6 tynde snit med 2 cm mellemrum (men ikke helt igennem).

Lav hvidløgssmør
2

Pres eller hak hvidløg fint.

Hak purløg fint.

Smelt smør [2 spsk] i en gryde på middel varme.

Tag gryden af varmen og tilsæt hvidløg, halvdelen af ​​purløg, salt [1/4 tsk] og et nip peber.

 

Bag baguette
3

Placer baguette på en bageplade med bagepapir og dryp med hvidløgssmør.

Fordel revet gouda i snittene, og drys med finrevet ost.

Bag i 10-12 min, indtil ost er smeltet og gylden.

Server
4

Drys baguette med resterende purløg, og server.