Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Inklusive opskriftskort med 4 trin og ingredienser til 2 personer. Har du alle snacks klar til kampstart? Ellers skal du prøve disse små sprøde kyllinge bidder. Vi panerer kylling, steger den sprød og gylden, topper den med spicy BBQ-sauce blandet med sriracha, og server den med cremet aioli.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
50 g
Panko
(Indeholder Gluten, Hvede)
60 g
BBQ-sauce
(Indeholder Sulfitter, Sennep)
280 g
Kyllingebryst
40 g
Aioli
(Indeholder Æg, Sennep)
10 g
Sriracha
1 stk
Æg (trin 1)
¼ tsk
Salt (trin 1)
1 spsk
Vand (trin 3)
1 spsk
Olivenolie (trin 2)
Skær hvert kyllingebryst i små stykker på ca. 2x2 cm.
Pisk æg [1 stk] i en dyb tallerken.
Bland panko og salt [1/4 tsk] i en anden dyb tallerken..
Vend kylling i æg og derefter i panko. Overfør til en tallerken.
TIP: Hvis du ikke har æg, kan det erstattes med 2 spsk mælk.
Hæld olivenolie i en stor stegepande, så hele bunden er dækket, og varm op på middelhøj varme.
Steg kylling i 2-3 min på hver side, indtil gylden og gennemstegt, og overfør til en tallerken med køkkenrulle.
TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.
Imens, kom BBQ-sauce, vand [1 spsk] og sriracha [1/2 pose] i en lille gryde på middelvarme. Lad simre i 2-3 min, indtil gennemvarmet.
TIP: Spring sriracha over, eller brug mindre, hvis du ikke er til stærk mad.
Anret kylling i en dyb tallerken, og dryp med BBQ-sauce.
Server med aioli.