Frisk svampesuppe og Ciabatta
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Frisk svampesuppe og Ciabatta

Frisk svampesuppe og Ciabatta

1000 ml | 2-3 portioner

Tilberedning:

Mikrobølgeovn:

  1. Hæld emballagens indhold i en skål.
  2. Placer skålen i mikrobølgeovnen og opvarm i ca 1 min. på 700-900 W.
  3. Rør lidt i det, opvarm derefter i yderligere 1 min. eller indtil den er meget varm

Gryde:

  1. Hæld emballagens indhold i en gryde.
  2. Opvarm ved middelhøj temperatur i 5-6 min. under hyppig omrøring

Ovn:

  1. Forvarm ovnen til 220°C/200°C (varmluft).
  2. Placer brød direkte på risten i ovnen, og bag i 7-8 min.

Ingredienser: Vand, knapsvampe (20,3%), fløde (MÆLK), løg, knoldselleri (SELLERI), gulerod, kartoffelstivelse, havsalt, svampeblanding (porcini-svampe, boletes, østerssvamp, sort svamp), blandede krydderurter og krydderier.

Allergener:
Hvede
Byg
Gluten
Mælk
Selleri

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

250 g

Ciabatta

(Indeholder Hvede, Byg, Gluten Kan indeholde Sesam)

1000 ml

Svampesuppe

(Indeholder Mælk, Selleri Kan indeholde Lupin, Sennep, Nødder, Jordnødder, Soja, Æg, Fisk, Gluten)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2223 kJ
Kalorier (kcal)531 kcal
Fedt15.9 g
Mættet fedt8.3 g
Kulhydrat77.8 g
Sukker9.3 g
Protein16.6 g
Salt6.1 g

Fremgangsmåde