Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Inklusive opskriftskort med 6 trin og ingredienser til 4 personer. Tag smagsløgene med til sydøstasien med blandt andet Char Sui som er kinesisk barbecue, rejer med ingefær og chili, sesamkartofler. Det serveres med en frisk salat med salatblanding, agurk, rødløg, æble, asiatisk dressing og sesamfrø, og grillet pak choi med peanuts.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
40 g
Saltede peanuts
(Indeholder Jordnødder Kan indeholde Sesam, Nødder)
1 stk
Pak choi
25 ml
Sojasauce
(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)
100 g
Blandet salat
1 stk
Æble
1 stk
Agurk
½ stk
Rødløg
40 g
Asiatisk dressing
(Indeholder Soja, Gluten, Hvede, Sesam)
150 g
Asiatisk woksauce
(Indeholder Gluten, Sulfitter, Hvede, Sesam, Soja)
500 g
Svinemørbrad
40 g
Sesamfrø
(Indeholder Sesam Kan indeholde Nødder, Jordnødder)
1000 g
Små kartofler
10 g
Ingefærpasta
250 g
Kongerejer
(Indeholder Krebsdyr Kan indeholde Krebsdyr)
1 g
Chiliflager
100 g
Mayonnaise
(Indeholder Æg, Sennep)
20 g
Sriracha
½ tsk
Salt (trin 1)
1 tsk
Salt (trin 2)
1 spsk
Olivenolie (trin 2)
¼ tsk
Salt (trin 3)
1 spsk
Olivenolie (trin 4)
Forvarm ovnen på 240°C/220°C (varmluft).
Forvarm grill på 200°C på middel varme, og smør med en smule olivenolie.
Halver kartofler.
Bland kartofler, en smule olivenolie, salt [1/2 tsk] og et nip peber i en stor skål.
Fordel kartofler på 2 bageplader med bagepapir, og bag i ovnen i 25-35 min, indtil bløde.
Overfør til en dyb tallerken og krydr med halvdelen af de ristede sesamfrø.
Imens, bland Asiatisk woksauce og salt [1/2 tsk] i en mellemstor skål.
Skær kød i skiver (3 pr. person) på et andet skærebræt og krydr med salt [1/4 tsk]. Vend kød i marinaden, og stil til side for at marinere.
Bland rejer, ingefærpasta, olivenolie [1 spsk], chiliflager og salt [1/2 tsk] i en mellemstor skål, og stil til side for at marinere.
Skyl salatblanding.
Skær agurke i halve skiver.
Skær rødløg i tynde, halve skiver.
Skær æble i tynde, halve skiver.
Bland salatblanding, agurk, rødløg, æble, asiatisk dressing, resterende sesamfrø og salt [1/4 tsk] i en stor skål.
Halver pak choi, pensl med olivenolie [1 spsk], og grill på grillen i 2-3 min på hver side, indtil gylden.
Imens, hak peanuts groft.
Overfør pak choi til en tallerken og dryp med sojasauce.
TIP: Steg pak choi hvis du ikke har en grill.
Grill kød på den ene side af grillen i 2-3 min på hver side, indtil gylden og gennemstegt.
Grill rejer på den anden side af grillen i 1-2 min på hver side, indtil gyldne og gennemstegte.
I en lille skål blandes mayo med srirachasauce.
TIP: 1) Steg kød og rejer på en stegepande hvis du ikke har en grill. 2) Kødet er færdigt, når det er uden antydning af rødt. 3) Rejerne er færdige, når kødet er hvidt og mat.
Drys med peanuts på pak choi.
Anret kød, rejer, kartofler med sriracha mayo, salat og pak choi på tallerkener.