Tropiske mango- og kokospandekager
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Tropiske mango- og kokospandekager

Tropiske mango- og kokospandekager

4 portioner | med limemarineret mango

Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Inklusive opskriftskort med 4 trin og ingredienser til 4 personer. I dag drømmer os væk til sydens sol, og laver tropiske pandekager. Vi steger pandekagerne gyldne, og topper dem med limemarineret mango, ristet kokosmel, og sirup.

Allergener:
Mælk
Hvede
Æg
Gluten

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
30 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

2 stk

Mango

30 g

Kokosmel

(Kan indeholde Nødder, Jordnødder, Hvede, Spelt, Gluten, Rug, Havre, Byg, Sesam)

2 stk

Lime

150 ml

Yoghurt

(Indeholder Mælk)

400 g

Pandekagemiks

(Indeholder Hvede, Mælk, Æg, Gluten Kan indeholde Rug, Sesam, Soja, Kamut, Havre, Jordnødder, Lupin, Nødder, Byg, Spelt, Khorasanhvede)

100 g

Sirup

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Vand (trin 1)

2 tsk

Sukker (trin 1)

5 dl

Vand (trin 2)

2 spsk

Smør (trin 3)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)6110 kJ
Kalorier (kcal)1460 kcal
Fedt49.5 g
Mættet fedt29.3 g
Kulhydrat212.6 g
Sukker114 g
Protein31 g
Salt3.6 g

Redskaber

Stegepande

Fremgangsmåde

Forbered toppings
1

Skræl mango, skær over på langs ca. 1 cm fra midten uden om stenen, og skær i 2 cm tern.

Halver lime.

Bland sukker [2 tsk], vand [1 spsk] og et stort skvæt limesaft i en mellemstor skål.

Vend mango i skålen, og stil til side.

Pisk pandekagemix
2

Opvarm en stor stegepande på middelhøj varme.

Rist kokosmel i 2-3 min, eller indtil let brunet. Stil til side i en skål.

Pisk vand [5 dl] og pandekagemix sammen i en stor skål.

Steg pandekager
3

Smelt smør [2 spsk] i samme stegepande på middelhøj varme.

Hæld pandekagedej i stegepanden, pandekagerne skal være 8-10 cm i omkreds. Steg i 1-2 min på hver side, indtil let brunet og gennemtilberedt.

Gentag med resterende dej.

TIP: Tilføj mere smør til stegepanden ved behov. - Hold pandekagerne varme, ved at stille dem i ovnen på 100°C/80°C (varmluft) indtil de skal serveres.

Server
4

Anret pandekager på tallerkener, og top med yoghurt og mango.

Drys med kokosmel, og dryp med sirup.