Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Inklusive opskriftskort med 4 trin og ingredienser til 2 personer. Kunne I tænke jer at prøve en opgraderet version af den klassiske kartoffelmos? Det hjælper vi gerne med. Der er skruet ekstra op for smag og cremethed i denne kartoffel-knoldsellerimos med fløde og italiensk ost. Som et ekstra twist topper vi den med valnødder og persille.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
500 g
Bagekartoffel
1 stk
Knoldselleri
(Indeholder Selleri)
80 g
Finrevet ost
(Indeholder Mælk, Æg)
1 pose
Kruspersille
80 g
Valnødder
(Indeholder Nødder Kan indeholde Sesam, Jordnødder)
½ pakke
Madlavningsfløde
(Indeholder Mælk)
2 spsk
Olivenolie (trin 2)
¼ tsk
Salt (trin 2)
½ tsk
Salt (trin 3)
Bring en stor gryde med saltet vand i kog.
Skræl og skær kartofler og knoldselleri i 2 cm tern.
Kog i 11-13 min, eller indtil de nemt kan deles med en kniv, og hæld vand fra.
Imens, hak valnødder og persille groft.
Bland valnødder, persille, olivenolie [2 spsk], salt [1/4 tsk] og et nip peber i en lille skål. Stil til side indtil servering.
Tilsæt madlavningsfløde [1/2 pakke], ost, salt [½ tsk] og et nip peber til gryden med kartofler.
Mos med en kartoffelmoser eller gaffel, og stil til side med låg på.
Overfør mos til et serveringsfad.
Drys med valnødder og persille.