topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile

Mexican shrimp tacos

med cajunkrydret coleslaw og stærk jalapeño

Den kulinariske rejse går til Mexico, og byder på rejetacos med masser af spændende tilbehør. Den smukkeste cajunmayo laver du selv på få minutter. Tomatsalsaen byder på et perfekt miks af salt og surt. Jalapeños giver retten styrke.

Tags:
Nem
Allergener:
Æg
Sennep
Krebsdyr
Sulfitter
Gluten
Hvede

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
15 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

1 pose

Koriander

1 stk

Lime

50 g

Mayonnaise

(Indeholder Æg, Sennep)

150 g

Rejer

(Indeholder Krebsdyr)

150 g

Snittet kålsalat

1 dåse

Majs

4 g

Ay Cajun-ba

(Indeholder Sulfitter)

8 stk

Små tortillabrød

(Indeholder Gluten, Hvede Kan indeholde Sennep, Soja)

5 g

Tex-Mex

1 stk

Rødløg

1 stk

Jalapeno

Ikke inkluderet i din måltidskasse

2 spsk

Mel til panering

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3053 kJ
Kalorier (kcal)730 kcal
Fedt29.1 g
Mættet fedt4.1 g
Kulhydrat90.7 g
Sukker12.8 g
Protein24.1 g
Salt3.7 g

Fremgangsmåde

1

Tænd ovnen på 220°C/200°C varmluft (hvis du ikke har en mikrobølgeovn). Hak tomat og rødløg fint. Skær jalapeño i tynde skiver. Hak koriander groft. Skær lime i både. Hak rejer groft på et andet skærebræt.

2

Bland mayonnaise, Ay Cajun-ba og et skvæt vand i en lille skål.Bland tomat, halvdelen af koriander og et stort skvæt limesaft i en anden skål.

Paner rejer
3

Bland hvedemel, Tex-Mex og rødløg i en skål.Vend rejer i skålen indtil helt dækket.

Steg rejer og rødløg
4

Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme. Steg rejer og rødløg i 3 min.

Bland coleslaw
5

Bland snittet salat, et skvæt limesaft og cajunmayonnaise i en skål. Varm tortillabrød i 30-60 sek i mikrobølgeovnen, eller pak ind i sølvpapir, og varm i ovnen i 5 min.

6

Smør tortillabrød med cajunmayonnaise. Fyld med coleslaw, rejer og tomatsalsa. Top med jalapeño og resterende koriander.