"Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Inklusive opskriftskort med 4 trin og ingredienser til 2 personer. I Mexico serverer de gerne kogte, krydrede og toppede majskolber, som man kan gå og gnave af på gaden. Og det gør vi også! Vores majskolber bliver smurt med en krydret mayonnaise og toppet med smuldret fast ost, chiliflager, korianderblade og limesaft. Vi synes, de er super lækre som snack, forret eller til en mexicansk aftensmad, og det tror vi også, de ville synes på gaderne i Mexico City!
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
2 stk
Majskolbe
50 g
Mayonnaise
(Indeholder Æg, Sennep)
75 ml
Fraiche
(Indeholder Mælk)
4 g
Ay Cajun-ba
(Indeholder Sulfitter)
1 g
Chiliflager
1 stk
Lime
1 pose
Koriander
100 g
Græsk salatost
(Indeholder Mælk)
¼ tsk
Salt til dressing
Bring en stor gryde med saltet vand i kog.
Skær kolber over.
Kog majskolber i 3-5 min, eller indtil majs er møre.
Hæld vand fra.
Imens, hak koriander fint.
Halver lime.
Smuldr salatost.
Bland mayonnaise, fraiche, Ay Cajun-ba, salt og peber.
Pensl majskolber med dressing.
Top majskolber med smuldret salatost, chiliflager, koriander og limesaft.