Mexicanske street style-majskolbe
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Mexicanske street style-majskolbe

Mexicanske street style-majskolbe

2 servinger | med hvid ost

"Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Inklusive opskriftskort med 4 trin og ingredienser til 2 personer. I Mexico serverer de gerne kogte, krydrede og toppede majskolber, som man kan gå og gnave af på gaden. Og det gør vi også! Vores majskolber bliver smurt med en krydret mayonnaise og toppet med smuldret fast ost, chiliflager, korianderblade og limesaft. Vi synes, de er super lækre som snack, forret eller til en mexicansk aftensmad, og det tror vi også, de ville synes på gaderne i Mexico City!

Allergener:
Æg
Sennep
Mælk
Sulfitter

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

2 stk

Majskolbe

50 g

Mayonnaise

(Indeholder Æg, Sennep)

75 ml

Fraiche

(Indeholder Mælk)

4 g

Ay Cajun-ba

(Indeholder Sulfitter)

1 g

Chiliflager

1 stk

Lime

1 pose

Koriander

100 g

Græsk salatost

(Indeholder Mælk)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

¼ tsk

Salt til dressing

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2719 kJ
Kalorier (kcal)650 kcal
Fedt40 g
Mættet fedt13.8 g
Kulhydrat79.3 g
Sukker8.8 g
Protein21.1 g
Salt2.3 g

Fremgangsmåde

Kog majs
1

Bring en stor gryde med saltet vand i kog.

Skær kolber over. 

Kog majskolber i 3-5 min, eller indtil majs er møre.

Hæld vand fra.

Forbered råvarer
2

Imens, hak koriander fint.

Halver lime.

Smuldr salatost.

Bland dressing
3

Bland mayonnaise, fraiche, Ay Cajun-ba, salt og peber.

Pensl majskolber med dressing.

Server
4

Top majskolber med smuldret salatost, chiliflager, koriander og limesaft.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image