topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Mexicansk halloumibowl

Mexicansk halloumibowl

med majsrørte ris og spicy kålsalat

Aftenens kulinariske rejse går til Mexico, og vi byder på masser af krydrede og lækre ingredienser! Vi steger halloumi sammen med vores fantastiske Tex-Mex krydderiblanding, der giver osten en helt ny dimension! Vi serverer halloumi med fyldig og farverig majsris med tomat og lime, og en spicy kålsalat med koriander og jalapeños.

Tags:
Hurtig
Vegetarisk
Stærk
Allergener:
Æg
Sennep
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

4 g

Jorden Rundt

(Indeholder Æg, Sennep)

150 g

Basmatiris

200 g

Halloumi

5 g

Tex-Mex

150 g

Spidskål, skåret

1 pose

Koriander

1 stk

Jalapeno

1 dåse

Majs

2 stk

Tomat

1 stk

Lime, økologisk

½ pakke

Fraiche

(Indeholder Mælk)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

3 dl

Vand (trin 1)

¼ tsk

Salt (trin 1)

¼ tsk

Salt (trin 3)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)770 kcal
Energi (kJ)3223 kJ
Fedt31.34 g
Mættet fedt18.8 g
Kulhydrat80.28 g
Sukker11.6 g
Protein35.05 g
Salt5.4 g

Redskaber

Stegepande
Rivejern
Gryde

Fremgangsmåde

Kog ris
1

Bring vand* [3 dl | 6 dl] i kog i en gryde. Tilsæt ris, Jorden Rundt og salt* [1/4 tsk | 1/2 tsk], og kog under låg på lav varme i 10 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min, eller indtil vandet er absorberet. TIP: Fjern ikke låget!

Steg halloumi
2

Skær halloumi i 2 cm tykke skiver (3 pr. person), og krydr med Tex-Mex. Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på middelhøj varme. Steg halloumi i 5-6 min.

Lav kålsalat
3

Flæk jalapeño på langs, og fjern kerner. Hak halvdelen fint, og skær resten i tynde skiver. Hak koriander groft. Masser spidskål med salt* [¼ tsk | ½ tsk] i en skål i 30 sek, eller indtil mør. Tilsæt hakket jalapeño og halvdelen af koriander. TIP: Server jalapeñoen ved siden af, hvis ikke alle er til stærk mad.

Forbered grøntsager
4

Riv limeskal, og skær lime i både. Skær tomat 1 cm tern. Hæld væde fra majs.

Bland majsris
5

Bland majs, tomat, limeskal og et stort skvæt limesaft i gryden med færdigkogt ris. 

Server
6

Anret majsris, halloumi og kålsalat i dybe tallerkener. Drys med resterende koriander. Server med fraiche, resterende limebåde og skivet jalapeño