Jamen, lad os kalde det en vegetarisk hverdags variant af taco aften. Middagen serveres i et smidigt og nemt bowl format og er klar på hurtige 20 minutter. Steg bønner sammen med en smagseksplosion til krydderiblanding lavet af peberfrugter, ristet chili og urter, samt tomatpuré og hvidløg. Server i en skål sammen med quinoa og top med tomatsalsa, ristet majs, revet mozzarella og frisk koriander. Spis med en gaffel, eller glem takt og tone og spis med de medfølgende tortillachips.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
1 stk
Tomat
1 pose
Koriander
1 dåse
Majs
37.5 g
Tortillachips
(Kan indeholde Mælk)
100 g
Quinoa
4 g
Grøntsagsbouillon
50 g
Revet mozzarella
(Indeholder Mælk)
1 pakke
Sorte bønner
4 g
Hello Mexico
½ dåse
Tomatpuré
1 stk
Rødløg
2 stk
Hvidløgsfed
1 stk
Lime
¼ tsk
Salt
4 dl
Vand
Bring vand*, quinoa og grøntsagsbouillon i kog i en gryde. Sænk til middel varme. Lad simre i 15 min. Si vand fra. Hæld quinoa tilbage i gryden.
Skær rødløg i tynde, halve skiver. Skyl bønner under koldt vand* i en si. Pres eller hak hvidløg fint. Skær lime i både. Hak tomat fint. Hak koriander groft. Skyl majs under koldt vand* i en si.
Opvarm en stegepande ved høj varme. Steg majs i 2-3 min, eller indtil let forkullet. Overfør til en skål.
Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved middelhøj varme. Steg rødløg i 3-4 min. Tilsæt bønner, Hello Mexico, hvidløg og et nip salt*. Steg i 2 min. Tilsæt tomatpuré [½ dåse, 2 pers.] og vand* [1 dl, 2 pers. | 2 dl, 4 pers.]. Lad simre i 1-2 min, eller indtil let tyknet.
Vend tomat, koriander (gem lidt til anretning), et skvæt limesaft og en smule olivenolie* i skålen med majs.
Krydr med salt* og peber*.
Anret quinoa og bønner i dybe tallerkener. Top med tomatsalsa og revet ost. Drys med resterende koriander. Server med tortillachips [½ pose, 2 pers.].