Mexicansk inspirerede bønner
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Mexicansk inspirerede bønner

Mexicansk inspirerede bønner

med quinoa & tortillachips

Jamen, lad os kalde det en vegetarisk hverdags variant af taco aften. Middagen serveres i et smidigt og nemt bowl format og er klar på hurtige 20 minutter. Steg bønner sammen med en smagseksplosion til krydderiblanding lavet af peberfrugter, ristet chili og urter, samt tomatpuré og hvidløg. Server i en skål sammen med quinoa og top med tomatsalsa, ristet majs, revet mozzarella og frisk koriander. Spis med en gaffel, eller glem takt og tone og spis med de medfølgende tortillachips.

Tags:
Hurtig
Vegetarisk
Allergener:
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

1 stk

Tomat

1 pose

Koriander

1 dåse

Majs

37.5 g

Tortillachips

(Kan indeholde Mælk)

100 g

Quinoa

4 g

Grøntsagsbouillon

50 g

Revet mozzarella

(Indeholder Mælk)

1 pakke

Sorte bønner

4 g

Hello Mexico

½ dåse

Tomatpuré

1 stk

Rødløg

2 stk

Hvidløgsfed

1 stk

Lime

Ikke inkluderet i din måltidskasse

¼ tsk

Salt

4 dl

Vand

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)261 kcal
Energi (kJ)1093 kJ
Fedt12.6 g
Mættet fedt4.6 g
Kulhydrat26.3 g
Sukker6.8 g
Protein10.3 g
Salt2.5 g

Fremgangsmåde

Kog quinoa
1

Bring vand*, quinoa og grøntsagsbouillon i kog i en gryde. Sænk til middel varme. Lad simre i 15 min. Si vand fra. Hæld quinoa tilbage i gryden.

Forbered grøntsager
2

Skær rødløg i tynde, halve skiver. Skyl bønner under koldt vand* i en si. Pres eller hak hvidløg fint. Skær lime i både. Hak tomat fint. Hak koriander groft. Skyl majs under koldt vand* i en si.

Steg majs
3

Opvarm en stegepande ved høj varme. Steg majs i 2-3 min, eller indtil let forkullet. Overfør til en skål.

Tilbered bønner
4

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved middelhøj varme. Steg rødløg i 3-4 min. Tilsæt bønner, Hello Mexico, hvidløg og et nip salt*. Steg i 2 min. Tilsæt tomatpuré [½ dåse, 2 pers.] og vand* [1 dl, 2 pers. | 2 dl, 4 pers.]. Lad simre i 1-2 min, eller indtil let tyknet.

Bland tomatsalsa
5

Vend tomat, koriander (gem lidt til anretning), et skvæt limesaft og en smule olivenolie* i skålen med majs. 

Krydr med salt* og peber*.

Server
6

Anret quinoa og bønner i dybe tallerkener. Top med tomatsalsa og revet ost. Drys med resterende koriander. Server med tortillachips [½ pose, 2 pers.].