Tag din taco til det næste niveau med en delikatessefisk i tortillaen. Sej er en fisk, der kan matches med skarpe smag, og stikkende cajunmayo, jalapeno og Tex Mex-krydderiblanding er perfekte smagsforstærkere i denne ret. Kålsalat, tomat, lime samt koriander og rødløg udgør fantastisk fyld i disse friske tacos, og sammen med den panerede sej venter en førsteklassens middag.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
2 stk
Tomat
½ stk
Lime
1 pose
Koriander
8 stk
Små tortillabrød
(Indeholder Gluten, Hvede)
½ stk
Jalapeno
½ stk
Rødløg
150 g
Snittet kålsalat
(Kan indeholde Selleri)
4 g
Ay Cajun-ba
(Indeholder Sulfitter)
5 g
Tex-Mex
50 g
Mayonnaise
(Indeholder Æg, Sennep)
250 g
Sej
(Indeholder Fisk)
¼ tsk
Salt (trin 2)
2 spsk
Hvedemel (trin 2)
Forvarm ovnen til 220°C/ 200°C varmluft (hvis du ikke har en mikrobølgeovn).
Hak tomat fint.
Hak rødløg [1/2 stk, 2P] fint.
Snit jalapeno [1/2 stk, 2P] fint.
Hak koriander groft.
Skær lime [1/2 stk, 2P] i både.
Skær fisk i 2 cm strimler på et andet skærebræt.
Bland hvedemel [2 spsk | 4 spsk], Tex-Mex og salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] i en dyb tallerken.
Vend fisk i panering, og overfør til en tallerken.
Opvarm en smule olivenolie i en stegepande på middelhøj varme.
Steg fisk i 2-3 min på hver side.
TIP: Fisken er færdig, når kødet er mælkehvidt og mat.
Bland mayonnaise, Ay Cajun-ba og et skvæt vand i en lille skål.
Bland tomat, rødløg, et skvæt limesaft og halvdelen af koriander i en skål, og krydr med et nip salt og peber.
Vend snittet kålsalat med et skvæt limesaft og cajunmayonnaise [1 spsk | 2 spsk] i en stor skål.
Varm tortillabrød i 30-60 sek i mikrobølgeovnen, eller pak ind i sølvpapir, og varm i ovnen i 4-5 min.
Smør tortillabrød med cajunmayonnaise.
Fyld med kålsalat, fisk og tomatsalat.
Top med jalapeno og resterende koriander.