topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Mexicanske fisketacos

Mexicanske fisketacos

med syrlig kålsalat og krydret cajunmayo

Tag din taco til det næste niveau med en delikatessefisk i tortillaen. Sej er en fisk, der kan matches med skarpe smag, og spicy cajunmayo, jalapeño og Tex Mex-krydderiblanding er perfekte smagsforstærkere i denne ret. Kålsalat, tomat, lime samt koriander og rødløg udgør fantastisk fyld i disse friske tacos, og sammen med den panerede sej venter en førsteklassens middag.

Tags:
Hurtig
Mælkefri
Børnevenlig
Allergener:
Fisk
Gluten
Hvede
Æg
Sennep
Sulfitter

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

½ stk

Jalapeno

1 stk

Lime

250 g

Sej

(Indeholder Fisk)

8 stk

Små tortillabrød

(Indeholder Gluten, Hvede Kan indeholde Sennep, Soja)

½ stk

Rødløg

1 pose

Koriander

2 stk

Tomat

50 g

Mayonnaise

(Indeholder Æg, Sennep)

150 g

Snittet kålsalat

4 g

Ay Cajun-ba

(Indeholder Sulfitter)

5 g

Tex-Mex

Ikke inkluderet i din måltidskasse

2 spsk

Mel til panering

¼ tsk

Salt til panering

2 spsk

Vand til sauce

¼ tsk

Salt til salsa

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3065 kJ
Kalorier (kcal)733 kcal
Fedt28.4 g
Mættet fedt3.8 g
Kulhydrat83 g
Sukker10.2 g
Protein34.7 g
Salt5.1 g

Fremgangsmåde

Forbered råvarer
1

Forvarm ovnen til 220°C/200°C (varmluft) hvis du ikke har en mikrobølgeovn.

Hak tomat og løg fint.

Snit jalapeno fint.

Hak koriander groft.

Skær lime i både.

Skær fisk i 2 cm strimler på et andet skærebræt.

Paner fisk
2

Bland hvedemel, Tex-Mex og salt i en dyb tallerken.

Vend fisk i panering, og overfør til en tallerken.

Steg fisk
3

Hæld olivenolie i en stor stegepande, så hele bunden er dækket, og varm op på middelhøj varme.

Steg fisk i 2-3 min på hver side, eller indtil gennemstegt.

TIP: Fisken er færdig, når kødet er mælkehvidt og mat.

Bland cajunmayonnaise
4

Imens, bland mayonnaise, Ay Cajun-ba og et skvæt vand i en lille skål.

Bland tomat, rødløg, et stort skvæt limesaft, halvdelen af koriander, salt og et nip peber i en mellemstor skål.

Varm tortillabrød
5

Vend snittet salat med et skvæt limesaft i en stor skål.

Varm tortillabrød i 30-60 sek i mikrobølgeovnen, eller pak ind i sølvpapir, og varm i ovnen i 4-5 min.

Server
6

Smør tortillabrød med cajunmayonnaise.

Fyld med kålsalat, fisk og tomatsalsa.

Top med jalapeno og resterende koriander.

TIP: Spring jalapenoen over, eller brug mindre, hvis du ikke er til stærk mad.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image