Den kulinariske rejse går til Mexico, og byder på en fajitafest med masser af spændende tilbehør. Bønnemashen får sin karakteristiske smag af at krydres med sriracha. Tomatsalsaen byder på en perfekt blanding af sødt, salt og surt, og den kølende fraiche giver en fin kontrast til alt det stærke.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
2 stk
Tomat
1 stk
Peberfrugt
1 stk
Rødløg
1 pose
Koriander
300 g
Kyllingebryststrimler
5 g
Tex-Mex
10 g
Sriracha
8 stk
Små tortillabrød
(Indeholder Gluten, Hvede)
½ g
Chiliflager
1 pakke
Fraiche
(Indeholder Mælk)
1 spsk
Olivenolie (trin 2)
½ spsk
Olivenolie (trin 3)
¼ tsk
Salt (trin 3)
Forvarm ovnen til 220°C/200°C varmluft (hvis du ikke har en mikrobølgeovn).
Hak tomat groft.
Skær peberfrugt i 2 cm strimler.
Skær rødløg i 2 cm både.
Hak koriander groft.
Opvarm olivenolie [1 spsk | 2 spsk] i en stegepande på middelhøj varme.
Steg kylling, peberfrugt, rødløg og sriracha [1/2 pakke, 2P] med Tex-Mex og salt i 4-5 min, eller indtil gennemstegt.
TIP: Undlad srirachaen, eller brug mindre, hvis ikke alle er til stærk mad. - Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.
Bland tomat, koriander, chiliflager [1/2 pakke, 2P], olivenolie [1/2 spsk | 1 spsk], salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et nip peber i en skål.
Varm tortillabrød i 30-60 sek i mikrobølgeovnen, eller pak ind i sølvpapir, og varm i ovnen i 4-5 min.
TIP: Spring chiliflagerne over, eller brug mindre, hvis du ikke er til stærk mad
Fyld tortillabrød med kylling, grøntsager og tomatsalsa.
Top med fraiche.