Den kulinariske rejse går til Mexico, og byder på rejetacos med masser af spændende tilbehør. Den smukkeste cajunmayo laver du selv på få minutter. Tomatsalsaen byder på et perfekt miks af salt og surt. Jalapeños giver retten styrke.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
50 g
Mayonnaise
(Indeholder Æg, Sennep)
5 g
Tex-Mex
8 stk
Små tortillabrød
(Indeholder Gluten, Hvede)
150 g
Snittet kålsalat
(Kan indeholde Selleri)
2 stk
Tomat
1 stk
Lime
1 pose
Koriander
1 stk
Jalapeno
1 stk
Rødløg
4 g
Ay Cajun-ba
(Indeholder Sulfitter)
150 g
Rejer
(Indeholder Krebsdyr)
2 spsk
Hvedemel (trin 3)
Forvarm ovnen til 220°C/200°C varmluft (hvis du ikke har en mikrobølgeovn).
Hak tomat og rødløg fint.
Flæk jalapeno, fjern kerner, og skær i tynde skiver.
Hak koriander groft.
Skær lime i både.
Hak rejer groft på et andet skærebræt.
Bland mayonnaise, Ay Cajun-ba og et skvæt vand i en lille skål.
Bland tomat, koriander og et stort skvæt limesaft i en anden skål.
Bland hvedemel [2 spsk | 4 spsk], Tex-Mex og rødløg i en skål.
Vend rejer i skålen indtil helt dækket.
Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg rejer og rødløg i 3 min, eller indtil gennemstegte.
VIGTIGT: Rejerne er færdige, når kødet er hvidt og mat.
Imens, bland snittet kålsalat, et skvæt limesaft og cajunmayonnaise [1 spsk | 2 spsk] i en skål.
Varm tortillabrød i 30-60 sek i mikrobølgeovnen, eller pak ind i sølvpapir, og varm i ovnen i 4-5 min.
Smør tortillabrød med cajunmayonnaise.
Fyld med coleslaw, rejer og tomatsalsa.
Top med jalapeno.
TIP: Undlad jalapenoen, hvis du ikke er til stærk mad.