Middelhavsinspireret calabresekuller
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Middelhavsinspireret calabresekuller

Middelhavsinspireret calabresekuller

med paprikakartofler og hvidløgsyoghurt

I aften drømmer vi os væk til varmere grader og laver kuller med inspiration fra middelhavet. Vi bager vores kuller med calabresepesto og spicy panering med panko og chili. Spændende tilbehør er kartofler, løg og tomat krydret med røget paprika som vi ovnbager, og derefter vender med frisk rucola og cremet hvidløgsyoghurt.

Tags:
<650 kcal 2P-baseret
Stærk
Spis mig først
Allergener:
Fisk
Gluten
Hvede
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

250 g

Kuller

(Indeholder Fisk)

25 g

Panko

(Indeholder Gluten, Hvede)

1 g

Chiliflager

75 ml

Yoghurt

(Indeholder Mælk)

4 g

Røget paprika

500 g

Kartofler

1 stk

Tomat

1 stk

Rødløg

40 g

Rucola

60 g

Calabresepesto

½ stk

Hvidløgsfed

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ tsk

Salt (trin 1)

¼ tsk

Salt (trin 2)

1 spsk

Olivenolie (trin 2)

¼ tsk

Salt (trin 3)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2404 kJ
Kalorier (kcal)574 kcal
Fedt17.6 g
Mættet fedt6.4 g
Kulhydrat65.2 g
Sukker11.8 g
Protein39 g
Salt3.2 g

Redskaber

Bageplade

Fremgangsmåde

Bag kartofler
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft). 

Skær kartofler (uskrællet) i 2 cm tern, og fordel på en bageplade [2 stk, 4P] med bagepapir. Dryp med olivenolie, krydr med salt [1/2 tsk I 1 tsk], røget paprika og et nip peber, og vend sammen.
 
Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.

Lav panering
2

Imens, hak tomat groft.

Skær rødløg i tynde, halve skiver.

Bland panko, chiliflager, salt [1/4 tsk | 1/2 tsk], olivenolie [1 spsk | 2 spsk] og et nip peber i en lille skål.

TIP: Spring chiliflagerne over, eller brug mindre, hvis du ikke er til stærk mad.

Forbered fisk
3

Placer fisk på en anden bageplade med bagepapir, og dub tør med køkkenrulle.

Krydr med salt [1/4 tsk | 1/2 tsk], og top med calabresepesto og panering.

Bag fisk og grøntsager
4

Vend kartofler med tomat og rødløg på bagepladen, når kartoflerne har 12 min tilbage, og bag i resterende tid.

Bag fisk i 11-12 min, eller indtil gylden og gennemtilberedt. 

TIP: Fisken er færdig, når kødet er mælkehvidt og mat.

Tilsæt rucola
5

Imens, skyl rucola. 

Pres eller hak hvidløg [½ stk, 2P] fint.

Bland yoghurt, hvidløg og et nip salt og peber i en lille skål.

Vend rucola med kartofler, rødløg og tomat på bagepladen lige inden servering.

Server
6

Anret kartofler og grøntsager i dybe tallerkener.

Top med fisk.

Server med hvidløgsyoghurt. 

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image