Middelhavsinspireret gedeost-orzo
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Middelhavsinspireret gedeost-orzo

Middelhavsinspireret gedeost-orzo

med frisk basilikum og mandler

Har du aldrig hørt om orzo? Når du ser posen, ligner det riskorn, men det er faktisk pasta. I aften steger vi orzo med hvidløg, tomatpuré og vores egen krydderiblanding Hello Sunrise, koger den færdig, og vender den derefter med gruyere og chili. Vi topper med ovnbagt peberfrugt, tomat og rødløg, smuldret gedeost, frisk basilikum og mandler.

Allergener:
Mælk
Selleri
Sennep
Nødder
Gluten
Hvede

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

25 g

Revet Gruyere

(Indeholder Mælk)

2 stk

Tomat

4 g

Hello Sunrise

(Indeholder Selleri, Sennep)

1 stk

Hvidløgsfed

20 g

Mandler

(Indeholder Nødder Kan indeholde Rug, Sesam, Spelt, Hvede, Byg, Gluten, Havre, Jordnødder)

1 pose

Basilikum

180 g

Orzo

(Indeholder Gluten, Hvede Kan indeholde Sennep, Soja, Æg, Lupin)

100 g

Gedeost

(Indeholder Mælk)

1 dåse

Tomatpuré

1 g

Chiliflager

1 stk

Rødløg

1 stk

Peberfrugt

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ tsk

Salt til grøntsager

4.5 dl

Vand til orzotto

½ tsk

Salt til orzotto

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2800 kJ
Kalorier (kcal)669 kcal
Fedt23.2 g
Mættet fedt11.8 g
Kulhydrat84.1 g
Sukker16.2 g
Protein30 g
Salt4.3 g

Fremgangsmåde

Bag grøntsager
1

Forvarm ovnen til 220°C/200°C (varmluft).

Skær peberfrugt i 1 cm strimler.

Skær rødløg og tomat i 1 cm både.

Fordel grøntsager på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med salt og et nip peber, og vend sammen.

Bag i ovnen i 15-25 min, eller indtil møre.

Forbered hvidløg
2

Imens, pres eller hak hvidløg fint.

Steg orzo
3

Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Svits hvidløg og Hello Sunrise i 30 sek, eller indtil velduftende.

Tilsæt orzo og tomatpuré, og steg videre i 1 min.

Kog orzo
4

Tilsæt vand og salt til stegepanden, og bring i kog.

Sænk til middel varme, og kog under låg i 12-14 min, eller indtil 'al dente'.

Forbered toppings
5

Imens, hak basilikum og mandler groft.

Vend gruyere og chiliflager i stegepanden med færdig orzo.

TIP: Tilsæt et skvæt vand, hvis orzoen ser tør ud. - Spring chiliflagerne over, eller brug mindre, hvis du ikke er til stærk mad.

Server
6

Anret orzo i dybe tallerkener.

Top med grøntsager.

Drys med smuldret gedeost, basilikum og mandler.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image