Har du aldrig hørt om orzo? Når du ser posen, ligner det riskorn, men det er faktisk pasta. I aften steger vi orzo med hvidløg, tomatpuré og vores egen krydderiblanding Hello Sunrise, koger den færdig, og vender den derefter med gruyere og chili. Vi topper med ovnbagt peberfrugt, tomat og rødløg, smuldret gedeost, frisk basilikum og mandler.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
25 g
Revet Gruyere
(Indeholder Mælk)
2 stk
Tomat
4 g
Hello Sunrise
(Indeholder Selleri, Sennep)
1 stk
Hvidløgsfed
20 g
Mandler
(Indeholder Nødder Kan indeholde Rug, Sesam, Spelt, Hvede, Byg, Gluten, Havre, Jordnødder)
1 pose
Basilikum
180 g
Orzo
(Indeholder Gluten, Hvede Kan indeholde Sennep, Soja, Æg, Lupin)
100 g
Gedeost
(Indeholder Mælk)
1 dåse
Tomatpuré
1 g
Chiliflager
1 stk
Rødløg
1 stk
Peberfrugt
½ tsk
Salt til grøntsager
4.5 dl
Vand til orzotto
½ tsk
Salt til orzotto
Forvarm ovnen til 220°C/200°C (varmluft).
Skær peberfrugt i 1 cm strimler.
Skær rødløg og tomat i 1 cm både.
Fordel grøntsager på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med salt og et nip peber, og vend sammen.
Bag i ovnen i 15-25 min, eller indtil møre.
Imens, pres eller hak hvidløg fint.
Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.
Svits hvidløg og Hello Sunrise i 30 sek, eller indtil velduftende.
Tilsæt orzo og tomatpuré, og steg videre i 1 min.
Tilsæt vand og salt til stegepanden, og bring i kog.
Sænk til middel varme, og kog under låg i 12-14 min, eller indtil 'al dente'.
Imens, hak basilikum og mandler groft.
Vend gruyere og chiliflager i stegepanden med færdig orzo.
TIP: Tilsæt et skvæt vand, hvis orzoen ser tør ud. - Spring chiliflagerne over, eller brug mindre, hvis du ikke er til stærk mad.
Anret orzo i dybe tallerkener.
Top med grøntsager.
Drys med smuldret gedeost, basilikum og mandler.