Middelhavsinspireret svinekød
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Middelhavsinspireret svinekød

Middelhavsinspireret svinekød

med græsk salat og couscous

I aften tager vi en kulinarisk tur til Grækenland, og laver svinekød, som får den perfekte græske smag af at blive stegt med vores færdige krydderiblanding med det smukke navn Middelhavsdrøm. Vidunderligt tilbehør er en sprød couscoussalat, med tomat, agurk, rødløg & græsk salatost, som får spændende smag af at blandes med en lækker basilikumdressing med masser af citron. Vi topper med frisk basilikum og yoghurt.

Tags:
Hurtig
Allergener:
Gluten
Hvede
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

2 stk

Tomat

100 g

Græsk salatost

1 stk

Agurk

1 pose

Basilikum

300 g

Svinekamfilet

1 stk

Citron

½ stk

Rødløg

4 g

Middelhavsdrøm

100 g

Couscous

(Indeholder Gluten, Hvede)

4 g

Kyllingebouillon

75 g

Yoghurt

(Indeholder Mælk)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Olivenolie (trin 4)

2.5 dl

Vand (trin 2)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)625 kcal
Energi (kJ)2616 kJ
Fedt30.94 g
Mættet fedt10.6 g
Kulhydrat45.36 g
Sukker8 g
Protein40.38 g
Salt1.9 g

Redskaber

Stegepande
Rivejern
Gryde

Fremgangsmåde

Forbered grøntsager
1

Hak tomat og agurk fint. Skær rødløg [1/2 stk, 2P] i tynde, halve skiver. Skær citron i både.

Kog couscous
2

Bring vand* [2,5 dl | 5 dl] og kyllingebouillon i kog i en gryde. Tilsæt couscous og en smule olivenolie*, og rør godt rundt. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 5 min, eller indtil vandet er absorberet.

Steg kød
3

Skær svinekød i 3 cm strimler på et andet skærebræt. Bland svinekød, Middelhavsdrøm, en smule olivenolie* og et nip salt* og peber* i en stor skål, og stil til side. Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på middelhøj varme. Steg svinekød i 3-4 min, eller indtil gennemstegt.

Lav græsk salat
4

Hak basilikum fint. Bland tomat, agurk, rødløg, græsk salatost, en smule olivenolie* og et nip peber* i en stor skål. Bland basilikum (gem lidt til anretning), olivenolie* [1 spsk | 2 spsk], et stort skvæt citronsaft og et nip salt* og peber* i en lille skål.

Tilsæt couscous
5

Vend couscous i skålen med græsk salat. Tilsæt basilikumdressing, og rør rundt. Smag til med salt* og peber*. 

Server
6

Anret couscoussalat i dybe tallerkener. Top med svinekød. Dryp med yoghurt. Drys med resterende basilikum.