Server familiens svineschnitzel, som er paneret i panko og vores færdiglavede krydderiblanding Middelhavsdrøm. Klassisk tilbehør er kogte kartofler og en cremet sauce. Vi serverer aftenens lækkerier med en farverig salat med tomat, rucola og balsamico, og så topper vi med friske persilleblade.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
300 g
Svineschnitzel
25 g
Panko
(Indeholder Sulfitter, Hvede, Gluten)
4 g
Middelhavsdrøm
500 g
Kartofler
100 g
Mornaysauce
(Indeholder Mælk)
1 stk
Tomat
40 g
Rucola
12 ml
Balsamico
(Indeholder Sulfitter)
1 pose
Bredbladet persille
1 stk
Æg (trin 2)
¼ tsk
Salt (trin 2)
1 spsk
Olivenolie (trin 3)
1 spsk
Olivenolie (trin 4)
Bring en mellemstor gryde med saltet vand i kog.
Skær kartofler (uskrællet) i kvarte.
Kog kartofler i 11-13 min, eller indtil de nemt kan deles med en kniv.
Pisk æg [1 stk I 2 stk] i en dyb tallerken.
Bland panko, Middelhavsdrøm, salt [1/4 tsk I 1/2 tsk] og et stort nip peber i en anden dyb tallerken.
Vend svinekød i æg og derefter i panko.
Hæld olivenolie i en stor stegepande, så hele bunden er dækket, og varm op på middelhøj varme.
Steg svinekød i 3-4 min på hver side, eller indtil gylden og gennemstegt, og overfør til en tallerken med køkkenrulle.
TIP: Tilsæt mere olivenolie, hvis kødet sidder fast i panden.
Skær tomat i både.
Skyl rucola under koldt vand i et dørslag.
Pluk persille.
Bland balsamico, olivenolie [1 spsk I 2 spsk] og et nip salt i en skål.
Vend tomat og rucola i skålen lige inden servering.
Hæld vand fra kogte kartofler i en si.
Opvarm samme gryde på middel varme.
Tilsæt mornaysauce, og varm op i 1-2 min.
Anret kartofler, kød og salat på tallerkener.
Top med mornaysauce og persille.
Krydr med et nip peber.