Middelhavsinspireret svineschnitzel
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Middelhavsinspireret svineschnitzel

Middelhavsinspireret svineschnitzel

med kogte kartofler og syrlig tomatsalat

Server familiens svineschnitzel, som er paneret i panko og vores færdiglavede krydderiblanding Middelhavsdrøm. Klassisk tilbehør er kogte kartofler og en cremet sauce. Vi serverer aftenens lækkerier med en farverig salat med tomat, rucola og balsamico, og så topper vi med friske persilleblade.

Tags:
Børnevenlig
Allergener:
Sulfitter
Hvede
Gluten
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
25 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

300 g

Svineschnitzel

25 g

Panko

(Indeholder Sulfitter, Hvede, Gluten)

4 g

Middelhavsdrøm

500 g

Kartofler

100 g

Mornaysauce

(Indeholder Mælk)

1 stk

Tomat

40 g

Rucola

12 ml

Balsamico

(Indeholder Sulfitter)

1 pose

Bredbladet persille

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 stk

Æg (trin 2)

¼ tsk

Salt (trin 2)

1 spsk

Olivenolie (trin 3)

1 spsk

Olivenolie (trin 4)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)679 kcal
Energi (kJ)2842 kJ
Fedt29.8 g
Mættet fedt8.6 g
Kulhydrat62.6 g
Sukker8 g
Protein42.4 g
Salt2.4 g

Redskaber

Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Kog kartofler
1

Bring en mellemstor gryde med saltet vand i kog.

Skær kartofler (uskrællet) i kvarte.

Kog kartofler i 11-13 min, eller indtil de nemt kan deles med en kniv.

Paner kød
2

Pisk æg [1 stk I 2 stk] i en dyb tallerken.

Bland panko, Middelhavsdrøm, salt [1/4 tsk I 1/2 tsk] og et stort nip peber i en anden dyb tallerken.

Vend svinekød i æg og derefter i panko.

Steg kød
3

Hæld olivenolie i en stor stegepande, så hele bunden er dækket, og varm op på middelhøj varme.

Steg svinekød i 3-4 min på hver side, eller indtil gylden og gennemstegt, og overfør til en tallerken med køkkenrulle.

TIP: Tilsæt mere olivenolie, hvis kødet sidder fast i panden.

Lav tomatsalat
4

Skær tomat i både.

Skyl rucola under koldt vand i et dørslag. 

Pluk persille.

Bland balsamico, olivenolie [1 spsk I 2 spsk] og et nip salt i en skål.

Vend tomat og rucola i skålen lige inden servering.

Varm sauce
5

Hæld vand fra kogte kartofler i en si.

Opvarm samme gryde på middel varme.

Tilsæt mornaysauce, og varm op i 1-2 min.

Server
6

Anret kartofler, kød og salat på tallerkener.

Top med mornaysauce og persille.

Krydr med et nip peber.