Middelhavskylling
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Middelhavskylling

Middelhavskylling

med græsk salat & couscous

Det er måske ikke sommervarme udenfor, men højst sandsynligvis smager græskinspireret salat, couscous og middelhavskrydret kylling rigtig godt alligevel. Top med en velsmagende basilikumdressing, sæt kyllingen på et spyd for lidt ekstra sommerfølelse, og byd familien på en farverig middag, der giver håb om lysere tider.

Tags:
Hurtig
Allergener:
Gluten
Hvede

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

100 g

Græsk salatost

4 g

Kyllingebouillon

2 stk

Tomat

1 stk

Agurk

20 g

Valnødder

4 g

Middelhavsdrøm

100 g

Couscous

(Indeholder Gluten, Hvede)

1 stk

Citron, økologisk

1 pose

Basilikum

280 g

Kyllingebryst

½ stk

Rødløg

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Olivenolie (trin 4)

2.5 dl

Vand (trin 2)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)548 kcal
Energi (kJ)2291 kJ
Fedt17.29 g
Mættet fedt2.4 g
Kulhydrat44.79 g
Sukker7.8 g
Protein44.07 g
Salt1.1 g

Fremgangsmåde

Mariner kylling
1

Skær tomat og agurk i 1 cm tern. Skær rødløg [1/2 stk, 2P] i tynde, halve skiver. Riv citronskal, og skær citron i både. Skær kylling i 3 cm tykke strimler på et andet skærebræt. Bland Middelhavsdrøm og en smule olivenolie* med et nip salt* og peber* i en skål. Vend kylling i skålen, og stil til side.

Kog couscous
2

Bring vand* [2,5 dl | 5 dl] og bouillon i kog i en gryde. Tilsæt couscous og en smule olivenolie*, og rør godt rundt. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 5 min, eller indtil vandet er absorberet.

Steg kylling
3

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande på middelhøj varme. Steg kylling i 3-4 min på hver side. VIGTIGT: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.

Lav græsk salat
4

Hak basilikum fint. Hak valnødder groft. Bland tomat, agurk, rødløg, valnødder, smuldret salatost og en smule olivenolie* med et nip salt* og peber* i en stor skål. Bland basilikum, olivenolie* [1 spsk | 2 spsk] og et skvæt citronsaft med et nip salt* og peber* i en lille skål.

Smag couscous til
5

Rør citronskal i gryden med couscous, og krydr med et nip salt* og peber*.

Server
6

Anret kylling, couscous og græsk salat på tallerkener. Dryp med basilikumdressing. Server med resterende citronbåde.