Tusindben-minipandekager
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
 Tusindben-minipandekager

Tusindben-minipandekager

4 portioner | med chokoladeknapper og appelsinsirup

Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Inklusive opskriftskort med 4 trin og ingredienser til 4 personer. Tag børnene med i køkkenet og lav herlige tusindben-minipandekager! Der er garanteret sjov i køkkenet, når I skærer appelsiner til en smuk sol, og former minipandekager til et tusindben med chokoladeøjne- og ben.

Allergener:
Hvede
Mælk
Æg
Gluten
Soja

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
30 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

400 g

Pandekagemiks

(Indeholder Hvede, Mælk, Æg, Gluten Kan indeholde Rug, Sesam, Soja, Kamut, Havre, Jordnødder, Lupin, Nødder, Byg, Spelt, Khorasanhvede)

100 g

Mælkechokoladeknapper

(Indeholder Mælk, Soja Kan indeholde Sesam, Spelt, Gluten, Havre, Rug, Nødder, Jordnødder, Byg, Hvede)

3 stk

Appelsin

100 g

Sirup

Ikke inkluderet i din måltidskasse

5 dl

Vand til pandekager

2 spsk

Smør til stegning

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)5966 kJ
Kalorier (kcal)1426 kcal
Fedt47.5 g
Mættet fedt26.2 g
Kulhydrat216.9 g
Sukker110.6 g
Protein29.9 g
Salt3.6 g

Fremgangsmåde

Lav minipandekager
1

Bland vand, pandekagemiks og halvdelen af chokoladeknapper i en stor skål, og pisk indtil jævnet.

Smelt smør i en stegepande på middelhøj varme.

Steg minipandekager på 3-5 cm i 1-2 min på hver side, eller indtil gyldne og gennemstegte.

TIP: Tilsæt ekstra smør ved behov. - Hold pandekagerne varme ved at dække dem til med sølvpapir, eller ved at placere dem i ovnen på 100°C/80°C varmluft indtil servering.

Lav solappelsin
2

Lav en solappelsin ved at skære 2 appelsiner ud i 8 stykker. Halver 2 skiver, og skær 4 af stykkerne ud i 8 små trekanter.

Halver den tredje appelsin.

Kog sirup og saft fra resterende appelsin i en lille gryde i 8-10 min, indtil en let tyknet sirup.

Fjern fra varmen, og dæk med låg indtil servering.

Lav tusindben
3

Start fra højre side af tallerkenen og læg minipandekager ind over hinanden i et bølget mønster.

Læg 2 chokoladeknapper længst til venstre som tusindbenets øjne, og resterende chokoladeknapper som benene.

Server
4

Anret en sol over tusindbenet med den halverede appelsinskive som midte, og de små trekanter rundt om.

Dryp tusindbenet med appelsinsirup.