Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Inklusive opskriftskort med 4 trin og ingredienser til 4 personer. Tag børnene med i køkkenet og lav herlige tusindben-minipandekager! Der er garanteret sjov i køkkenet, når I skærer appelsiner til en smuk sol, og former minipandekager til et tusindben med chokoladeøjne- og ben.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
400 g
Pandekagemiks
(Indeholder Hvede, Mælk, Æg, Gluten Kan indeholde Rug, Sesam, Soja, Kamut, Havre, Jordnødder, Lupin, Nødder, Byg, Spelt, Khorasanhvede)
100 g
Mælkechokoladeknapper
(Indeholder Mælk, Soja Kan indeholde Sesam, Spelt, Gluten, Havre, Rug, Nødder, Jordnødder, Byg, Hvede)
3 stk
Appelsin
100 g
Sirup
5 dl
Vand til pandekager
2 spsk
Smør til stegning
Bland vand, pandekagemiks og halvdelen af chokoladeknapper i en stor skål, og pisk indtil jævnet.
Smelt smør i en stegepande på middelhøj varme.
Steg minipandekager på 3-5 cm i 1-2 min på hver side, eller indtil gyldne og gennemstegte.
TIP: Tilsæt ekstra smør ved behov. - Hold pandekagerne varme ved at dække dem til med sølvpapir, eller ved at placere dem i ovnen på 100°C/80°C varmluft indtil servering.
Lav en solappelsin ved at skære 2 appelsiner ud i 8 stykker. Halver 2 skiver, og skær 4 af stykkerne ud i 8 små trekanter.
Halver den tredje appelsin.
Kog sirup og saft fra resterende appelsin i en lille gryde i 8-10 min, indtil en let tyknet sirup.
Fjern fra varmen, og dæk med låg indtil servering.
Start fra højre side af tallerkenen og læg minipandekager ind over hinanden i et bølget mønster.
Læg 2 chokoladeknapper længst til venstre som tusindbenets øjne, og resterende chokoladeknapper som benene.
Anret en sol over tusindbenet med den halverede appelsinskive som midte, og de små trekanter rundt om.
Dryp tusindbenet med appelsinsirup.