Når du har lyst til en aromatisk og mættende nudelsuppe, så kig mod Japan! Denne ramen er tilsmagt med misopasta og sojasauce, og toppet med kylling, portobello og sukkerærter. Til sidst drypper du med hjemmelavet chiliolie og drysser med sesamfrø og ristede løg, og så er det ellers bare tid til at slupre!
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
2 tsk
Ingefær
10 ml
Sesamolie
(Indeholder Sesam)
1 stk
Forårsløg
150 g
Mienudler
(Indeholder Gluten, Hvede)
1 stk
Ristede løg
(Indeholder Gluten, Hvede)
1 stk
Hvidløgsfed
4 g
Ay Cajun-ba
(Indeholder Sulfitter)
150 g
Portobello
280 g
Kyllingebryst
60 g
Misopasta
(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)
10 g
Sesamfrø
(Indeholder Sesam Kan indeholde Hvede, Byg, Nødder, Gluten, Spelt, Kamut, Jordnødder, Havre, Rug)
10 g
Kyllingefond
1 g
Chiliflager
25 ml
Sojasauce
(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)
½ pose
Sukkerærter
1 spsk
Olie til chiliolie
¼ tsk
Salt til svampe
¼ tsk
Salt til kød
8 dl
Vand til suppe
1 tsk
Sukker til suppe
Bring en gryde med saltet vand i kog.
Kog nudler i 4 min, eller indtil bløde, og hæld vand fra.
Skyl nudler under koldt vand i en si.
TIP: Kogevandet skal være salt som havvand.
imens, riv ingefær og hvidløg fint.
Snit forårsløg, sukkerærter og portobello fint.
Bland chiliflager, olivenolie, sesamolie, hvidløg og ingefær i en lille skål.
TIP: Undlad chiliflagerne, eller brug mindre, hvis du ikke er til stærk mad.
Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg portobello med salt i 3-4 min, eller indtil brunet.
Overfør til en tallerken, og hold varm.
Opvarm en smule olivenolie i samme stegepande på middelhøj varme.
Steg kylling med salt og Ay Cajun-ba i 2 min på hver side, eller indtil brunet.
Sænk til middel varme, og steg videre i 2-3 min på hver side, eller indtil gennemstegt.
Overfør til en tallerken, og hold varm.
TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.
Imens, bring vand, kyllingebouillon, misopasta, sojasauce og sukker i kog i samme gryde.
Sænk til middel varme, dæk til med låg, og lad simre i 2-3 min.
Tilsæt nudler lige inden servering.
Skær kylling i tynde skiver.
Anret suppe og nudler i skåle.
Top med kylling, portobello, forårsløg og sukkerærter.
Drys med ristede løg og sesamfrø.
Dryp med chili-hvidløgsolie.