topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Misostegt svampetortelloni

Misostegt svampetortelloni

med finrevet ost og frisk rucolasalat

Skriger børnene efter mad? Så har du valgt ret opskrift, vi kommer nemlig at trylle yderst velsmagende mad frem på under en halv time. Vi laver en fantastisk pasta med portobello, hvidløg, tomat, fløde, ost, tortellini og misopasta. Vi topper med frisk rucola, og så er maden færdig.

Tags:
Lynhurtig
Hurtig
Vegetarisk
Allergener:
Hvede
Soja
Gluten
Mælk
Selleri
Æg

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

2 stk

Hvidløgsfed

1 stk

Tomat

150 g

Portobello

15 g

Misopasta

(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)

75 ml

Madlavningsfløde

(Indeholder Mælk)

4 g

Grøntsagsbouillon

(Indeholder Selleri)

300 g

Svampetortelloni

(Indeholder Mælk, Æg, Gluten, Hvede Kan indeholde Fisk, Sennep, Soja, Krebsdyr, Bløddyr, Selleri, Nødder)

40 g

Rucola

10 g

Finrevet ost

(Indeholder Mælk, Æg)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Olivenolie (trin 2)

1 dl

Vand (trin 3)

2 spsk

Smør (trin 3)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2916 kJ
Kalorier (kcal)697 kcal
Fedt39 g
Mættet fedt17.3 g
Kulhydrat64.6 g
Sukker9.6 g
Protein21.7 g
Salt3.8 g

Redskaber

Stegepande

Fremgangsmåde

Forbered grøntsager
1

Pres eller hak hvidløg fint. 

Hak tomat og svampe groft. 

Steg svampe
2

Opvarm olivenolie [1 spsk I 2 spsk] i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg svampe i 3-4 min, eller indtil brunet.

Tilsæt hvidløg, og steg videre i 30 sek, eller indtil velduftende.

Lav sauce
3

Tilsæt tomat, madlavningsfløde [1/2 pakke, 2P], grøntsagsbouillon, misopasta [1/2 pakke, 2P], finrevet ost [1/2 pakke, 2P], vand [1 dl | 2 dl], tortelloni og smør [2 spsk | 4 spsk], og lad simre i 3-4 min, eller indtil let tyknet og 'al dente'.

Imens, skyl rucola.

TIP: ‘Al dente’ betyder, at pastaen er kogt, men stadig har en smule bid.

Server
4

Anret tortelloni i dybe tallerkener.

Top med rucola og eventuelt en smule olivenolie.