Skriger børnene efter mad? Så har du valgt ret opskrift, vi kommer nemlig at trylle yderst velsmagende mad frem på under en halv time. Vi laver en fantastisk pasta med portobello, hvidløg, tomat, fløde, ost, tortellini og misopasta. Vi topper med frisk rucola, og så er maden færdig.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
300 g
Svampetortelloni
(Indeholder Mælk, Æg, Gluten, Hvede Kan indeholde Fisk, Sennep, Soja, Krebsdyr, Bløddyr, Selleri, Nødder)
1 stk
Tomat
150 g
Portobello
75 ml
Madlavningsfløde
(Indeholder Mælk)
2 stk
Hvidløgsfed
40 g
Rucola
4 g
Grøntsagsbouillon
(Indeholder Selleri)
10 g
Finrevet ost
(Indeholder Mælk, Æg)
15 g
Misopasta
(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)
1 spsk
Olie til stegning
1 dl
Vand til sauce
2 spsk
Smør til sauce
Pres eller hak hvidløg fint.
Hak tomat og svampe groft.
Opvarm olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg svampe i 3-4 min, eller indtil brunet.
Tilsæt hvidløg, og steg videre i 30 sek, eller indtil velduftende.
Tilsæt tomat, madlavningsfløde, grøntsagsbouillon, misopasta, finrevet ost, vand, tortelloni og smør, og lad simre i 3-4 min, eller indtil let tyknet og 'al dente'.
Imens, skyl rucola.
TIP: ‘Al dente’ betyder, at pastaen er kogt, men stadig har en smule bid.
Anret tortelloni i dybe tallerkener.
Top med rucola og eventuelt en smule olivenolie.