topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Indisk snackbræt

Indisk snackbræt

Delevenlig ret | Nyd med venner og familie

Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Delevenlig ret, inklusive opskriftskort med 4 trin. Imponer venner og familie med dette overdådige snackbræt fyldt med lækre, indiske snacks! Du kan både se frem til lunt naanbrød med hjemmelavet hvidløgssmør, grillostefritter med yoghurt, mynte og granatæblekerner, bagte kikærter med koriander og ikke mindst en herlig abrikoschutney. Med dette snackbræt bliver der simpelthen ikke et øje tørt!

Allergener:
Sennep
Hvede
Gluten
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

100 g

Abrikoschutney

(Indeholder Sennep)

2 stk

Naanbrød

(Indeholder Hvede, Gluten, Mælk)

1 stk

Hvidløgsfed

400 g

Grillost

(Indeholder Mælk)

4 g

Mild Mahal

1 stk

Granatæble

75 g

Yoghurt

(Indeholder Mælk)

1 pose

Mynte & koriander

1 pakke

Kikærter

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ spsk

Olie til kikærter

¼ tsk

Salt til kikærter

¼ tsk

Salt til dressing

2 spsk

Smør til brød

¼ tsk

Salt til smør

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)6161 kJ
Kalorier (kcal)1472 kcal
Fedt80.8 g
Mættet fedt54.1 g
Kulhydrat117.3 g
Sukker40.1 g
Protein68.7 g
Salt9.1 g

Fremgangsmåde

Bag kikærter
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).

Hæld væde fra kikærter.

Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med olivenolie, krydr med Mild Mahal, salt og et nip peber, og vend sammen. 

Bag i ovnen i 18-20 min, eller indtil gyldne.

Imens, hak koriander groft.

Drys færdigbagte kikærter med koriander.

Steg grillostefritter
2

Skær grillost i tynde skiver på langs, og halver så hver skive. 

Opvarm en smule olivenolie i en stegepande på middelhøj varme.

Steg grillost i 2-3 min på hver side, eller indtil gyldne.

Hak mynte fint.

Bland yoghurt, salt og et nip peber i en lille skål.

Rul granatæble på bordpladen, og skær over på midten. Overfør granatæble til en skål med vand, og løsn kernerne med fingrene. Lad kernerne falde til bunds, og fjern det hvide frugtkød på toppen. Skyl kerner under koldt vand i en si.

TIP: Ved at fjerne kerner i vand, undgår du, at frugtsaften smitter af.

Lav hvidløgsnaanbrød
3

Hold naanbrød under rindende vand i 2 sek.

Pres eller hak hvidløg fint.

Bland hvidløg, smør og salt i en lille skål. 

Top naanbrød med hvidløgssmør, og pak ind i sølvpapir.

Varm i ovnen i 4-5 min.

Server
4

Anret varme naanbrød på et stort fad, og riv nogle stykker klar til spisning.

Anret grillostefritter toppet med yoghurtdressing, mynte og granatæblekerner.

Anret kikærter med koriander i en skål.

Server med abrikoschutney i en lille skål.