Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Delevenlig ret, inklusive opskriftskort med 4 trin. Imponer venner og familie med dette overdådige snackbræt fyldt med lækre, indiske snacks! Du kan både se frem til lunt naanbrød med hjemmelavet hvidløgssmør, grillostefritter med yoghurt, mynte og granatæblekerner, bagte kikærter med koriander og ikke mindst en herlig abrikoschutney. Med dette snackbræt bliver der simpelthen ikke et øje tørt!
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
100 g
Abrikoschutney
(Indeholder Sennep)
2 stk
Naanbrød
(Indeholder Hvede, Gluten, Mælk)
1 stk
Hvidløgsfed
400 g
Grillost
(Indeholder Mælk)
4 g
Mild Mahal
1 stk
Granatæble
75 g
Yoghurt
(Indeholder Mælk)
1 pose
Mynte & koriander
1 pakke
Kikærter
½ spsk
Olie til kikærter
¼ tsk
Salt til kikærter
¼ tsk
Salt til dressing
2 spsk
Smør til brød
¼ tsk
Salt til smør
Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).
Hæld væde fra kikærter.
Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med olivenolie, krydr med Mild Mahal, salt og et nip peber, og vend sammen.
Bag i ovnen i 18-20 min, eller indtil gyldne.
Imens, hak koriander groft.
Drys færdigbagte kikærter med koriander.
Skær grillost i tynde skiver på langs, og halver så hver skive.
Opvarm en smule olivenolie i en stegepande på middelhøj varme.
Steg grillost i 2-3 min på hver side, eller indtil gyldne.
Hak mynte fint.
Bland yoghurt, salt og et nip peber i en lille skål.
Rul granatæble på bordpladen, og skær over på midten. Overfør granatæble til en skål med vand, og løsn kernerne med fingrene. Lad kernerne falde til bunds, og fjern det hvide frugtkød på toppen. Skyl kerner under koldt vand i en si.
TIP: Ved at fjerne kerner i vand, undgår du, at frugtsaften smitter af.
Hold naanbrød under rindende vand i 2 sek.
Pres eller hak hvidløg fint.
Bland hvidløg, smør og salt i en lille skål.
Top naanbrød med hvidløgssmør, og pak ind i sølvpapir.
Varm i ovnen i 4-5 min.
Anret varme naanbrød på et stort fad, og riv nogle stykker klar til spisning.
Anret grillostefritter toppet med yoghurtdressing, mynte og granatæblekerner.
Anret kikærter med koriander i en skål.
Server med abrikoschutney i en lille skål.