Vores Spaniskinspirerede salat med bagte grøntsager og mozzarella bringer de solrige smage fra Middelhavet ind i dit køkken. Nyd både smagen af bagte kikærter, kalamataoliven og rucola, for denne fyldige salat er let, frisk og perfekt til enhver lejlighed.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
300 g
Kartofler
½ pakke
Kikærter
1 stk
Rødløg
1 stk
Peberfrugt
4 g
Hello Sunrise
(Indeholder Selleri, Sennep)
12 ml
Balsamico
(Indeholder Sulfitter)
1 stk
Tomat
40 g
Rucola
1 pakke
Mozzarella
(Indeholder Mælk)
30 g
Kalamataoliven
½ tsk
Salt til grøntsager
1 tsk
Sukker til dressing
2 spsk
Olie til dressing
½ tsk
Salt til dressing
Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).
Skær kartofler (uskrællet), gulerod (uskrællet) og peberfrugt i 2 cm tern.
Hæld væde fra kikærter.
Skær rødløg i 1 cm både.
Fordel kartofler, rød peber, gulerod, rødløg og kikærter på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med Hello Sunrise, salt og et nip peber, og vend sammen.
Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.
TIP: Benyt flere bageplader, hvis der ikke er plads på en.
Imens, bland balsamico, sukker, olivenolie, salt og et nip peber i en lille skål.
Skær tomat i 1 cm både.
Hæld væde fra mozzarella, og riv i mindre stykker.
Hak oliven groft.
Skyl rucola.
Lad færdigbagte grøntsager køle lidt af, og vend med rucola.
Anret grøntsager i dybe tallerkener.
Top med mozzarella, tomat og oliven.
Dryp med balsamicodressing.