Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Inklusive opskriftskort med 4 trin og ingredienser til 2 personer. Bacon, ost og honning. En kombination af salt og sødt, der er hamrende lækker. Vi vikler bacon om grillost, bager det gyldent, drypper med honning, og serverer med spicy srirachamayonnaise. Derudover er denne mumificerede ost særdeles velegnet som Halloween-ret.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
200 g
Grillost
(Indeholder Mælk)
25 g
Honning
125 g
Bacon, skiver
100 g
Vegansk srirachamayonnaise
Forvarm ovnen til 220 °C/200 °C (varmluft).
Skær grillost på langs i 2 cm tykke stænger.
Halver bacon, og halver hvert stykke på længden, så du får baconbånd, som er 1 cm brede.
Rul hver skive bacon rundt om hvert stykke grillost, så de ligner mumier.
Placer på en bageplade med bagepapir, og bag i 15 min, eller indtil osten er gylden.
Tag grillost ud af ovnen, og dryp med honning.
Server grillost med srirachamayonnaise i en lille skål.