Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Inklusive opskriftskort med 4 trin og ingredienser til 4 personer. Når sprøde tortillachips bages i ovnen med revet ost, opstår der noget fuldstændig magisk - nemlig gyldne, ostede nachos. Vores nachos er også toppet med jalapenos, så der er lidt bid og en smuk grøn farve. Serveres med en chunky guacamole med tomat, skalotteløg og lime, som fuldender denne himmelske lille mundfuld.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
150 g
Tortillachips
200 g
Revet gouda
(Indeholder Mælk)
1 stk
Jalapeno
2 stk
Avocado
1 stk
Tomat
1 stk
Lime
½ stk
Skalotteløg
¼ tsk
Salt (trin 3)
Forvarm ovnen til 200°C/180°C (varmluft).
Flæk jalapeno, fjern kerner, og hak fint. Fordel tortillachips på en bageplade med bagepapir, top med jalapenos og drys med ost.
Bag i 4-5 min, eller indtil osten er smeltet.
TIP: Undlad jalapenoen, eller brug mindre, hvis ikke alle er til stærk mad.
Halver avocado, og fjern sten.
Grav indmad ud med en ske, og skær i 0,5 cm tern. Hak tomat og skalotteløg [1/2 stk] fint. Halver lime.
Bland avocado, tomat, skalotteløg, limesaft [2 spsk] og salt [1/4 tsk] i en stor skål.
Server nachos direkte på bagepladen med guacamole ved siden af.