topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Nachos med chunky guacamole

Nachos med chunky guacamole

4 serveringer | med jalapenos

Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Inklusive opskriftskort med 4 trin og ingredienser til 4 personer. Når sprøde tortillachips bages i ovnen med revet ost, opstår der noget fuldstændig magisk - nemlig gyldne, ostede nachos. Vores nachos er også toppet med jalapenos, så der er lidt bid og en smuk grøn farve. Serveres med en chunky guacamole med tomat, skalotteløg og lime, som fuldender denne himmelske lille mundfuld.

Allergener:
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid15 minutter
10 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

150 g

Tortillachips

200 g

Revet gouda

(Indeholder Mælk)

1 stk

Jalapeno

2 stk

Avocado

1 stk

Tomat

1 stk

Lime

½ stk

Skalotteløg

Ikke inkluderet i din måltidskasse

¼ tsk

Salt (trin 3)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)4101 kJ
Kalorier (kcal)980 kcal
Fedt64.9 g
Mættet fedt25.8 g
Kulhydrat59.4 g
Sukker9 g
Protein29.7 g
Salt3.7 g

Redskaber

Bageplade

Fremgangsmåde

Bag nachos
1

Forvarm ovnen til 200°C/180°C (varmluft).

Flæk jalapeno, fjern kerner, og hak fint. Fordel tortillachips på en bageplade med bagepapir, top med jalapenos og drys med ost.

Bag i 4-5 min, eller indtil osten er smeltet.

TIP: Undlad jalapenoen, eller brug mindre, hvis ikke alle er til stærk mad.

 

Forbered guacamole
2

Halver avocado, og fjern sten.

Grav indmad ud med en ske, og skær i 0,5 cm tern. Hak tomat og skalotteløg [1/2 stk] fint. Halver lime.

Lav guacamole
3

Bland avocado, tomat, skalotteløg, limesaft [2 spsk] og salt [1/4 tsk] i en stor skål.

Server
4

Server nachos direkte på bagepladen med guacamole ved siden af.