Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Inklusive opskriftskort med 4 trin og ingredienser til 4 personer. Sprøde og ekstra ostede nachos toppet med Tex-Mex-krydret kylling og en frisk og syrlig pico de gallo er altid et hit. Pico de gallo er en mexicansk salsa med finthakket tomat, rødløg, koriander, chili og lime. Og hvis du spørger os, er det den perfekte topping til disse gyldne nachos.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
150 g
Tortillachips
(Kan indeholde Mælk)
1 stk
Lime
200 g
Revet gouda
(Indeholder Mælk)
1 pose
Koriander
2 stk
Tomat
1 stk
Rød chili
5 g
Tex-Mex
300 g
Kyllingebryststrimler
1 stk
Rødløg
¼ tsk
Salt til kød
¼ tsk
Salt til salsa
Forvarm ovnen til 200°C/180°C (varmluft).
Fordel tortillachips på en bageplade med bagepapir, og drys med revet gouda.
Bag i 4-5 min, eller indtil ost er smeltet.
Imens, opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg kyllingebryststrimler med Tex-Mex og salt i 4-5 min, eller indtil gyldne og gennemstegte.
TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.
Hak tomat groft, og hak rødløg og koriander fint.
Flæk chili, fjern kerner, og hak fint.
Halver lime.
Bland tomat, rødløg, chili, koriander, limesaft, salt og et nip peber i en mellemstor skål.
TIP: Undlad chilien, eller brug mindre, hvis du ikke er til stærk mad.
Server nachos direkte på bagepladen.
Top med kylling og pico de gallo.