Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Inklusive opskriftskort med 4 trin og ingredienser til 2 personer. Hvem kan sige nej til sprøde nachos med masser af ost? Imens osten smelter i ovnen, laver vi en spicy majssalsa med lime, koriander og rødløg, og en fantastisk avocadocreme med crème fraiche.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
150 g
Tortillachips
(Kan indeholde Mælk)
200 g
Revet gouda
(Indeholder Mælk)
1 stk
Lime
1 dåse
Majs
½ stk
Rødløg
1 pose
Koriander
½ stk
Rød chili
1 stk
Avocado
37.5 ml
Crème fraiche
(Indeholder Mælk)
¼ tsk
Salt (trin 2)
¼ tsk
Salt (trin 3)
Forvarm ovnen på 200°C/180°C (varmluft).
Fordel nachos på en bageplade, og drys med ost.
Bag i 4-5 min, indtil ost er smeltet.
Imens, hæld væde fra majs, og overfør til en mellemstor skål.
Skær lime i både.
Hak løg [1/2 stk] og koriander fint.
Flæk chili [½ stk], fjern kerner og hak fint.
Kom limesaft [1 spsk], chili, koriander, rødløg, salt [1/4 tsk] og et nip peber i skålen med majs, og vend sammen.
TIP: Spring chili over, eller brug mindre, hvis du ikke kan lide stærk mad.
Halver avocado, fjern sten, og grav indmad ud med en ske.
Bland avocado, crème fraiche [½ pakke], limesaft [2 tsk], salt [1/4 tsk] og et nip peber i en mellemstor skål.
Server nachos direkte fra bagepladen, og top med majssalsa.
Server med avocadocreme.