Napolitansk inspirereret rigatoni
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Napolitansk inspirereret rigatoni

Napolitansk inspirereret rigatoni

med kalamataoliven og cashew-crumble

I aften drømmer vi os væk til solrige Napoli, og laver en fyldig pastaret med masser af skønne ingredienser. Vi laver en fantastisk sauce med skalotteløg, hvidløg, tomater, balsamico, chili, calabresepesto, kalamataoliven og basilikum. Vi vender rigatoni i saucen og topper med sprød cashew-pangrattato med panko.

Tags:
Plantebaseret
Vegetarisk
Allergener:
Nødder
Gluten
Hvede
Sulfitter
Selleri

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

40 g

Cashewnødder

(Indeholder Nødder Kan indeholde Jordnødder, Sesam)

25 g

Panko

(Indeholder Gluten, Hvede)

1 stk

Skalotteløg

60 g

Calabresepesto

1 pakke

Hakkede tomater

2 stk

Hvidløgsfed

1 pakke

Pasta

(Indeholder Hvede, Gluten Kan indeholde Soja)

12 ml

Balsamico

(Indeholder Sulfitter)

70 g

Kalamataoliven

1 pose

Basilikum

4 g

Grøntsagsbouillon

(Indeholder Selleri)

1 g

Chiliflager

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Gemt pastavand

½ spsk

Olie til stegning

¼ tsk

Salt til dressing

¼ tsk

Salt til sauce

¼ tsk

Sukker til sauce

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3093 kJ
Kalorier (kcal)739 kcal
Fedt28.2 g
Mættet fedt6.5 g
Kulhydrat96.7 g
Sukker15.9 g
Protein20.2 g
Salt5 g

Fremgangsmåde

Kog pasta
1

Bring en stor gryde med saltet vand i kog.

Kog pasta i 11-12 min, eller indtil ‘al dente'.

Gem en kop pastavand, og hæld resten fra.

TIP: Kogevandet skal være salt som havvand. - ‘Al dente’ betyder, at pastaen er kogt, men stadig har en smule bid.

Forbered grøntsager
2

Imens, hak skalotteløg fint.

Hak basilikum fint.

Pres eller hak hvidløg fint.

Hak oliven groft.

Hak cashewnødder groft.

Lav crumble
3

Opvarm olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg panko og cashewnødder i 3-4 min, eller indtil gyldne og sprøde. Krydr med salt og et nip peber, og overfør til en lille skål.

Lav sauce
4

Opvarm en smule olivenolie i samme stegepande på middelhøj varme.

Steg skalotteløg og hvidløg i 2-3 min, eller indtil let bløde.

Tilsæt hakkede tomater, grøntsagsbouillon og balsamico, og lad simre i 6-7 min.Tilsæt chiliflager, salt, sukker, pastavand, calabresepesto, oliven og et nip peber, og lad simre videre i 2 min, eller indtil gennemvarmet.

TIP: Spring chiliflagerne over, eller brug mindre, hvis du ikke er til stærk mad.

Tilsæt pasta
5

Tilsæt pasta og basilikum, og vend sammen.

TIP: Tilsæt et skvæt vand, hvis pastaen virker tør.

Server
6

Anret pasta i dybe tallerkener.

Drys med crumble.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image