topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Nem krydret chilikylling

Nem krydret chilikylling

med pak choi-ris og spicy srirachamayonnaise

Kylling og ris elskes af hele familien, og er altid et sikkert bud, når der skal mad på bordet hurtigt. Vi koger ris og blander det derefter med smør og frisk pak choi. Vi panerer kylling med vores skønne krydderiblanding Goan Xacuti, og steger den derefter med rødløg, sojasauce, chili og sød chilisauce. Vi topper med cremet srirachamayonnaise, og så er maden klar.

Tags:
Hurtig
Lynhurtig
Allergener:
Hvede
Soja
Gluten

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

150 g

Jasminris

½ g

Chiliflager

1 stk

Pak choi

8 g

Goan Xacuti

25 ml

Sojasauce

(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)

300 g

Kyllingebryststrimler

50 g

Vegansk srirachamayonnaise

1 stk

Rødløg

40 g

Sød chilisauce

Ikke inkluderet i din måltidskasse

3 dl

Vand til ris

½ tsk

Salt til ris

2 spsk

Mel til panering

2 spsk

Olie til stegning

1 spsk

Smør til ris

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3796 kJ
Kalorier (kcal)907 kcal
Fedt39.8 g
Mættet fedt8.1 g
Kulhydrat91.1 g
Sukker16.6 g
Protein46.5 g
Salt5.3 g

Fremgangsmåde

Kog ris
1

Bring vand i kog i en mellemstor gryde.

Tilsæt ris og salt, kog under låg på lav varme i 14 min, og tag gryden af varmen.

Imens, hak pak choi groft.

Skær rødløg i tynde, halve skiver.

Paner kylling
2

Kom kylling i en dyb tallerken, og dup tør med køkkenrulle.

Drys med Goan Xacuti, hvedemel og et nip salt, og vend sammen indtil kyllingen er helt dækket.

Steg kylling
3

Opvarm olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg kylling og rødløg i 4-5 min, eller indtil brunet og gennemstegt.

Sænk til middel varme.

Tilsæt sojasauce, chiliflager og sød chilisauce, og vend sammen.

TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt. - Spring chili over, eller brug mindre, hvis du ikke er til stærk mad.

Server
4

Vend pak choi og smør i gryden med færdig ris.

Anret ris i dybe tallerkener.

Top med kylling.

Server med srirachamayonnaise.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image