Kylling og ris elskes af hele familien, og er altid et sikkert bud, når der skal mad på bordet hurtigt. Vi koger ris og blander det derefter med smør og frisk pak choi. Vi panerer kylling med vores skønne krydderiblanding Goan Xacuti, og steger den derefter med rødløg, sojasauce, chili og sød chilisauce. Vi topper med cremet srirachamayonnaise, og så er maden klar.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
150 g
Jasminris
½ g
Chiliflager
1 stk
Pak choi
8 g
Goan Xacuti
25 ml
Sojasauce
(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)
300 g
Kyllingebryststrimler
50 g
Vegansk srirachamayonnaise
1 stk
Rødløg
40 g
Sød chilisauce
3 dl
Vand til ris
½ tsk
Salt til ris
2 spsk
Mel til panering
2 spsk
Olie til stegning
1 spsk
Smør til ris
Bring vand i kog i en mellemstor gryde.
Tilsæt ris og salt, kog under låg på lav varme i 14 min, og tag gryden af varmen.
Imens, hak pak choi groft.
Skær rødløg i tynde, halve skiver.
Kom kylling i en dyb tallerken, og dup tør med køkkenrulle.
Drys med Goan Xacuti, hvedemel og et nip salt, og vend sammen indtil kyllingen er helt dækket.
Opvarm olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg kylling og rødløg i 4-5 min, eller indtil brunet og gennemstegt.
Sænk til middel varme.
Tilsæt sojasauce, chiliflager og sød chilisauce, og vend sammen.
TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt. - Spring chili over, eller brug mindre, hvis du ikke er til stærk mad.
Vend pak choi og smør i gryden med færdig ris.
Anret ris i dybe tallerkener.
Top med kylling.
Server med srirachamayonnaise.