topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Olympiske (løg)ringe

Olympiske (løg)ringe

2 portioner | med Jorden rundt-krydderi

Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Inklusive opskriftskort med 4 trin og ingredienser til 2 personer. Har du prøvet at lave hjemmelavede løgringe? Sprøde udenpå og bløde og karameliserede indeni - mums! Vi panerer løgringene i panko og vores egen krydderiblanding som vi kalder Jorden rundt. Vi steger dem gyldne, og serverer dem med en cremet dressing med crème fraiche, hvidløg og purløg.

Allergener:
Gluten
Hvede
Mælk
Æg
Sennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

3 stk

Løg

75 g

Panko

(Indeholder Gluten, Hvede)

75 ml

Crème fraiche

(Indeholder Mælk)

1 pose

Purløg

4 g

Jorden Rundt

(Indeholder Æg, Sennep)

½ stk

Hvidløgsfed

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 efter behov

Æg (trin 2)

3 spsk

Hvedemel (trin 2)

1 spsk

Vand* (trin 2)

½ tsk

Salt (trin 2)

1 spsk

Olivenolie (trin 3)

¼ tsk

Salt (trin 1)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)1899 kJ
Kalorier (kcal)454 kcal
Fedt21.6 g
Mættet fedt9 g
Kulhydrat49.9 g
Sukker8.7 g
Protein10.1 g
Salt2.7 g

Redskaber

Stegepande
Rivejern

Fremgangsmåde

Forbered råvarer og lav dressing
1

Skær løg i 1 cm skiver, og adskil dem.

Hak purløg fint. 

Pres eller hak hvidløg [½ stk, 2P] fint.

Bland crème fraiche, hvidløg, purløg, salt [1/4 tsk] og et nip peber i i en lille skål.

Paner løgringe
2

Pisk æg [1 stk], hvedemel [3 spsk], vand [1 spsk] og salt [1/4 tsk] i en dyb tallerken.

Bland panko, Jorden rundt og salt [1/4 tsk] i en anden dyb tallerken.

Vend løg i jævningen, og derefter i pankoblanding.

TIP: Pisk jævning indtil glat og klumpfri.

Steg løgringe
3

Hæld olivenolie i en stegepande, så hele bunden er dækket, og varm op på middelhøj varme.

Steg løg i 1-2 min på hver side, indtil gyldne.

Overfør til en tallerken med køkkenrulle.

TIP: Tilsæt mere olivenolie, hvis løg sidder fast i panden. Steg i omgange ved behov. 

Server
4

Anret løgringe i en skål, og server med dressing.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image