Så denne supersalat er virkelig fyldt med godbidder! Derudover er den varm, mættende og tager ingen tid at lave! Fyld gaflen med velsmagende quinoa med frisk mynte og koriander, krydret halloumi, revne grøntsager og sorte bønner toppet med forfriskende citrondressing. En fænomenal salat til både at kurere sult og forkæle smagsløgene.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
1 pose
Mynte & koriander
75 g
Fraiche
150 g
Kålblanding, skåret
½ pakke
Sorte bønner
100 g
Quinoa
4 g
Grøntsagsbouillon
g
Oregano
1 g
Oregano, tørret
4 g
Hello Mexico
200 g
Halloumi
1 stk
Rødløg
2 stk
Hvidløgsfed
1 stk
Citron
1 spsk
Olivenolie
½ tsk
Sukker
3 dl
Vand
Skyld quinoa grundigt gennem en si. Bring quinoa, vand* og grøntsagsbouillon i kog i en gryde. Sænk til middel varme, og kog i 8-10 min, eller indtil vandet er absorberet. Si vand fra, og hæld ris tilbage i gryden.
Pres hvidløg. Skær rødløg i tynde skiver. Skær halloumi i 1 cm tern. Bland hvidløg, halloumi, oregano, Hello Mexico, sukker* [1/2 tsk, 2 pers. | 1 tsk, 4 pers.] og olivenolie* [1 spsk, 2 pers. | 2 spsk, 4 pers.] i en skål.
Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved middelhøj varme. Steg halloumi og rødløg i 7-10 min.
Dræn bønner [1/2 pakke, 2 pers.] i et dørslag. Hak mynteblade fint. Hak koriander fint. Bland bønner, mynte, koriander og grøntsagsblanding i gryden med ris.
Skær citron i både. Bland fraiche, citronsaft, salt* og peber* i en skål.
Anret salat i dybe tallerkener, og top med halloumi og citrondressing. Server med citronbåde.