Lås døren, sæt telefonen på lydløs og lad aromaerne fra vores citron- og oreganokylling brise i munden sammen med bløde hvidløgsris. kombineret med en sur æble salat, vil dette smagsprojektil ramme dig lige i hjertet, hvor det sandsynligvis vil forblive for evigt.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
25 g
Honning
4 g
Kyllingebouillon
100 g
Basmatiris
90 g
Salat
280 g
Kyllingebryst
1 g
Oregano, tørret
1 stk
Æble
1 stk
Hvidløgsfed
1 stk
Citron
1.33 spsk
Smør
1 spsk
Olivenolie
¼ tsk
Salt
3 dl
Vand
Skær citron i både. Hak hvidløg fint. Opvarm en smule olivenolie* og en klat smør* i en gryde ved middel varme. Svits hvidløg i 1-2 min. Tilsæt ris, vand* og et stort nip salt*, og bring i kog. Sænk til lav varme, og lad simre under låg i 10-12 min. Tag gryden af varmen, og lad risene hvile i 10 min, eller indtil vandet er absorberet.
Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved middelhøj varme. Steg kylling i 6 min på hver side. Krydr med salt* [1/4 tsk, 2 pers. | 1/2 tsk, 4 pers.]. Tilsæt citronsaft [1 spsk, 2 pers. | 2 spsk, 4 pers.], oregano og 1/2 honning, når der er 2-3 min tilbage af stegetiden. Stil til side på en tallerken.
Opvarm samme stegepande ved middelhøj varme. Tilsæt en klat smør*, vand* og kyllingebouillon, og lad simre i 3-4 min.
Snit hjertesalat fint. Del æble i to halvdele, og skær i tynde skiver. Bland hjertesalat og æble i en skål.
Bland olivenolie* [1 spsk, 2 pers. | 2 spsk, 4 pers.], en skvæt citronsaft og resterende honning i en skål. Vend dressing med salat og æble.
Anret kylling, hvidløgsris og æblesalat på tallerkener. Server med resterende citronbåde.