Ostebagt kylling
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Ostebagt kylling

Ostebagt kylling

med frisk tomatsalsa og srirachamayonnaise

Kylling, ost og tomat. Tre fantastiske ingredienser, som de fleste elsker, og som kan tilberedes i mange forskellige kombinationer. I aften bager vi kylling med ost, og serverer den med en frisk tomatsalsa med rødløg. Ovnbagte kartofler og peberfrugt, en spicy srirachamayonnaise og frisk koriander fuldender aftenens mesterværk.

Allergener:
Mælk
Æg
Sennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid35 minutter
10 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

500 g

Kartofler

1 stk

Peberfrugt

½ stk

Rødløg

2 stk

Tomat

325 g

Kyllingebrystfilet, BBQ-marineret

20 g

Finrevet ost

(Indeholder Mælk, Æg)

50 g

Srirachamayonnaise

(Indeholder Sennep, Æg)

1 pose

Koriander

Ikke inkluderet i din måltidskasse

¼ tsk

Salt (trin 3)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)620 kcal
Energi (kJ)2596 kJ
Fedt22.3 g
Mættet fedt4 g
Kulhydrat57.6 g
Sukker14.5 g
Protein46.4 g
Salt2.2 g

Redskaber

Bageplade
Ildfast fad

Fremgangsmåde

Bag kartofler
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).

Skær kartofler (uskrællet) og peberfrugt i 2 cm tern.

Fordel på en bageplade [2 stk, 4P] med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med et nip salt og peber, og vend sammen.

Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre. 

Forbered løg og tomat
2

Hak rødløg [½ stk, 2P] fint.

Skær tomat i 2 cm tern.

Lav tomatsalsa
3

Bland tomat og rødløg i en mellemstor skål, og krydr med salt [1/4 tsk I 1/2 tsk] og et nip peber.

Bag kylling
4

Krydr kylling med et nip salt, og overfør til et ildfast fad.

Bag i ovnen i 10 min, når kartoflerne har 20 min tilbage.

Tilsæt ost
5

Top kylling med finrevet ost efter 10 min, og bag videre i 3-4 min, eller indtil kyllingen er gennemstegt og osten er smeltet.

Imens, pluk koriander.

Skær kylling i 1 cm skiver.

TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.

Server
6

Anret kartofler og peberfrugt i dybe tallerkener.

Top med kylling, tomatsalsa og koriander.

Server med srirachamayonnaise.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image