Ostedip med bagte tomater
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Ostedip med bagte tomater

Ostedip med bagte tomater

2 portioner | med hvidløgspitachips

Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Inklusiv opskriftskort med 4 trin og ingredienser til 2 personer. Denne opskrift er perfekt både som let forret, men også som lidt ekstra til din aftensmad. Her frister vi med et væld af fantastiske ingredienser. En cremet ostedip med salatost, fraiche, hvidløg og basilikum, toppet med bagte cherrytomater, og serveret med sprøde hvidløgspitachips.

Allergener:
Mælk
Hvede
Gluten

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
10 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

75 ml

Fraiche

(Indeholder Mælk)

2 stk

Hvidløgsfed

250 g

Cherrytomater

1 pose

Basilikum

150 g

Græsk salatost

(Indeholder Mælk)

2 stk

Pitabrød

(Indeholder Hvede, Gluten)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

¼ tsk

Salt til tomat

2 spsk

Olie til hvidløgsolie

¼ tsk

Sukker til dip

1 spsk

Olie til dip

½ tsk

Salt til dip

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2727 kJ
Kalorier (kcal)652 kcal
Fedt43.8 g
Mættet fedt17.7 g
Kulhydrat43.5 g
Sukker14.5 g
Protein18.7 g
Salt4.3 g

Redskaber

Bageplade

Fremgangsmåde

Bag cherrytomater
1

Forvarm ovnen til 220°C/200°C (varmluft).

Fordel cherrytomater på en bageplade med bagepapir.

Dryp med olivenolie, krydr med et nip salt og peber, og vend sammen.

Bag i 15-20 min, indtil bløde.

Pres eller hak hvidløg fint.

Hak basilikum fint.

Bland olivenolie, halvdelen af ​​hvidløg og et nip salt i en lille skål.

Lav hvidløgspitachips
2

Skær pitabrød hele vejen igennem, skær hver halve i kvarte, og fordel pitatrekanterne på en bageplade med bagepapir.

Pensl pitabrød med hvidløgsolie. Bag i midten af ovnen i 4-5 min, indtil gyldne og sprøde.

TIP: Hold øje med dem, så de ikke brænder på.

Lav ostedip
3

Bland fraiche, salatost, resterende hvidløg, sukker, olivenolie, salt, peber og halvdelen af ​​basilikum sammen i en skål.

Pisk indtil glat, 1-2 min.

Server
4

Anret ostedip på en tallerken, top med bagte cherrytomater, og drys med resterende basilikum.

Server med pitachips.

5
Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image