Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. En delevenlig ret, inklusive opskriftskort med 4 trin. Med dette lækre ostefocaccia har du det perfekte tilbehør til enhver suppe, salat, dip mm. Det er også oplagt til at tage med på udflugt, og vi lover dig, at dine medspisende vil blive imponeret! Ellers kan du også bare nyde brødet hjemme, eksempelvis til en god frokost.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
285 g
Focaccia med urteolie
(Indeholder Byg, Gluten, Rug, Hvede)
2 stk
Hvidløgsfed
50 g
Revet gouda
(Indeholder Mælk)
1 pose
Purløg
2 spsk
Smør til smør
Forvarm ovnen til 220°C/200°C (varmluft).
Pres eller hak hvidløg fint.
Hak purløg fint.
Smelt smør med et nip salt og peber i en lille gryde.
Tilsæt hvidløg og purløg.
Skær et 2 cm dybt krydsmønster på focaccias overflade, men uden at skære hele vejen igennem.
Placer focaccia på en bageplade med bagepapir.
Top med hvidløgssmør og revet gouda.
Bag i 9-10 min, eller indtil ost er smeltet.
Server focaccia mens det er varmt.