Ovnbagt aubergine
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Ovnbagt aubergine

Ovnbagt aubergine

med bulgursalat & kørveldressing

Vi spicer denne ret op med aromatisk kørvel og Central American Style krydderimix, et krydderi med typisk caribiske og latinamerikanske smage, der giver en karakter af både varme og kraft. Den lune bulgursalat er lavet af ovnbagte grøntsager og frisket op med syrlig citron for balance. Server denne enkle vegetariske ret med aubergineskiver, der er grillet i ovnen, og velsmagende kørvel dressing.

Tags:
<650 kcal 2P-baseret
Vegetarisk
Allergener:
Hvede
Gluten

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid35 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

1 stk

Rød peberfrugt

75 g

Fraiche

75 g

Blandet salat

1 stk

Aubergine, graffiti

4 g

Grøntsagsbouillon

85 g

Bulgur

(Indeholder Hvede, Gluten)

8 g

Panamad

1 stk

Rødløg

1 stk

Hvidløgsfed

1 pose

Kørvel

20 g

Solsikkefrø

1 stk

Citron

Ikke inkluderet i din måltidskasse

2 spsk

Olivenolie

3 dl

Vand

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)343 kcal
Energi (kJ)1437 kJ
Fedt20.9 g
Mættet fedt2.7 g
Kulhydrat28.6 g
Sukker0.6 g
Protein7.4 g
Salt1 g

Fremgangsmåde

Forbered grøntsager
1

Forvarm ovn til 220°C/200°C varmluft. Skær aubergine på langs til tynde skiver. Skær peberfrugt i 2 cm tern. Pres eller hak hvidløg fint. Skær rødløg i både. Riv citronskal. Skær citron i både.

Bag grøntsager
2

Fordel aubergine, peberfrugt og rødløg på en bageplade med bagepapir. Dryp med olivenolie* [2 spsk, 2 pers. | 4 spsk, 4 pers.]. Tilsæt hvidløg, citronskal og 1/2 Central American Style (stærk!). Krydr med salt* og peber*. Vend sammen. Bag i ovnen i 20-25.

Kog bulgur
3

Bring vand*, grøntsagsbouillon og resterende Central American Style (stærk!) i kog i en gryde. Tilsæt bulgur. Kog i 2-3 min. Dæk til med låg. Tag gryden af varmen. Lad hvile under låg i 12-15 min.

Lav citrondressing
4

Hak kørvel groft. Bland fraiche [½ pakke, 2 pers.], 1/2 kørvel og et stort skvæt citronsaft i en lille skål. Krydr med salt* og peber*.

Lav salat
5

Bland bulgur, salat, et skvæt citronsaft, ovnbagt rødløg, peberfrugt og resterende kørvel i en skål. 

Server
6

Anret bulgursalat i dybe tallerkener. Top med aubergine, solsikkefrø og citrondressing. Server med resterende citronbåde.