Ovnbagt laks og karry-æbleremoulade
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Ovnbagt laks og karry-æbleremoulade

Ovnbagt laks og karry-æbleremoulade

med urtekartofler og syltet agurk

Har du lyst til at prøve en nyfortolkning af den klassiske remoulade, så prøv vores Ovnbagt laks og karry-æbleremoulade. Her forkæles laksefileten af en hjemmerørt remoulade med vores egen Curry-On og små æblestykker. Nyd den med persillekartofler og hjemmesyltede agurker.

Tags:
Hurtig
Allergener:
Fisk
Æg
Sennep
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

1 g

Curry-On

250 g

Laksefilet

(Indeholder Fisk)

1 stk

Citron

25 g

Mayonnaise

(Indeholder Æg, Sennep)

1 stk

Skalotteløg

1 stk

Agurk

400 g

Små kartofler

75 g

Yoghurt

(Indeholder Mælk)

1 pose

Dild

2 g

Citronpeber

1 stk

Æble

1 pose

Bredbladet persille

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ tsk

Sukker til syltning

1 spsk

Vand til syltning

¼ tsk

Salt til syltning

¼ tsk

Salt til sauce

1 spsk

Smør til kartofler

¼ tsk

Salt til kartofler

¼ tsk

Salt til fisk

¼ tsk

Salt til salat

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2821 kJ
Kalorier (kcal)674 kcal
Fedt38 g
Mættet fedt9.8 g
Kulhydrat48.5 g
Sukker14 g
Protein32.5 g
Salt4 g

Redskaber

Bageplade
Gryde

Fremgangsmåde

Kog kartofler
1

Forvarm ovnen til 220°C/200°C (varmluft).

Bring en stor gryde med saltet vand i kog.

Kog kartofler i 12-15 min, eller indtil de nemt kan deles med en kniv, og hæld vand fra.

Stil til side med låg på.

Sylt agurk
2

Skær agurk i tynde skiver.

Halver citron

Bland citronsaft, sukker, vand og salt i en lille skål.

Vend agurk i skålen, og stil til side.

Bag laks
3

Dup laks tør med køkkenrulle, og krydr med salt og citronpeber.

Placer laks med skindsiden nedad på en bageplade med bagepapir, og bag i 9-10 min, eller indtil gennemtilberedt. 

TIP: Laksen er færdig, når kødet er mat i midten.

Lav remoulade
4

Imens, hak skalotteløg og æble fint.

Bland skalotteløg, æble, yoghurt, mayonnaise, Curry-On, salt og et nip peber i en mellemstor skål.

Hak dild og persille (adskilt).

Tilsæt krydderurter
5

Vend kartofler med smør, salt og persille lige inden servering.

Hæld væde fra agurk, tilsæt dild, og vend sammen.

Server
6

Anret kartofler, laks og agurk på tallerkener.

Server med remoulade.