topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Ovnbagt torsk

Ovnbagt torsk

med stuvet spidskål og varm rødbedesalat

I aften laver vi velsmagende og perfekt bagt torsk. Har du aldrig stuvet grøntsager før? Det er ikke noget problem, med færdig mornaysauce laver du lynhurtig den skønneste stuvet spidskål, som får ekstra farve og smag af frisk persille . Server med kogte kartofler, ovnbagt rødbede og crunchy mandler.

Tags:
<650 kcal 2P-baseret
Allergener:
Fisk
Nødder
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

500 g

Kartofler

1 pose

Kruspersille

200 g

Spidskål

250 g

Torsk

(Indeholder Fisk)

20 g

Mandler

(Indeholder Nødder Kan indeholde Rug, Sesam, Spelt, Hvede, Byg, Gluten, Havre, Jordnødder)

2 stk

Rødbede

100 g

Mornaysauce

(Indeholder Mælk)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Smør (trin 3)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2485 kJ
Kalorier (kcal)594 kcal
Fedt19.7 g
Mættet fedt7.9 g
Kulhydrat65.9 g
Sukker18.1 g
Protein36.2 g
Salt1.1 g

Redskaber

Bageplade
Ildfast fad
Gryde

Fremgangsmåde

Kog kartofler
1

Forvarm ovnen til 200°C/180°C (varmluft).

Kom kartofler i en gryde med saltet vand, og bring i kog.

Kog i 25-30 min, eller indtil de nemt kan deles med en kniv, og hæld vand fra.

Krydr med et nip salt og peber, og stil til side med låg på.

Skær rødbede
2

Imens, skræl rødbede, og skær i 1 cm tern.

Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med olivenolie, og krydr med et nip salt og peber.

Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre. 

Bag fisk
3

Bring en mellemstor gryde med saltet vand i kog.

Dub fisk tør med køkkenrulle, og krydr med et nip salt og peber.

Placer fisk i et ildfast fad, og top hver filet med smør [1 spsk I 2 spsk].

Dæk til med sølvpapir, og bag i 12-15 min. 

TIP: Fisken er færdig, når kødet er mælkehvidt og mat.

Kog spidskål
4

Imens, hak persille fint.

Hak mandler groft.

Halver spidskål, og skær i tynde skiver.

Kom spidskål i gryden med kogende vand, og kog i 5 min. Hæld vand fra, og overfør spidskål til en skål. 

Lav stuvet spidskål
5

Kom mornaysauce i samme gryde, og opvarm i 30 sek.

Tilsæt spidskål og persille, og lad simre i 1 min. 

Krydr med et nip salt og et stort nip peber.

Server
6

Anret fisk, kartofler og spidskål på tallerkener. 

Server med rødbede.

Drys med mandler.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image