Pandestegt sej i krydret enchiladasauce
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Pandestegt sej i krydret enchiladasauce

Pandestegt sej i krydret enchiladasauce

med aromatiske hvidløgsris og stegte majs

En frisk og krydret ret til dage, hvor dine smagsløg har lyst til at besøge latinamerika. De hvidløgsaromatiske ris får selskab af en farverig salat med stegte majs, gulerødder og persille, og hovedrollen er en smagfuld sej i cajun-krydret enchiladasauce. iAy ay ay, caramba!

Allergener:
Fisk
Sulfitter

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

250 g

Sej

(Indeholder Fisk)

150 g

Jasminris

1 stk

Tomat

100 g

Enchiladasauce

1 stk

Hvidløgsfed

1 dåse

Majs

4 g

Ay Cajun-ba

(Indeholder Sulfitter)

2 stk

Gulerod

1 pose

Bredbladet persille

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ spsk

Olie til ris

½ tsk

Salt til ris

½ spsk

Olie til salat

¼ tsk

Salt til salat

2 spsk

Vand til sauce

¼ tsk

Salt til fisk

1 spsk

Olie til stegning

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2571 kJ
Kalorier (kcal)614 kcal
Fedt16.9 g
Mættet fedt2.8 g
Kulhydrat83.5 g
Sukker15.9 g
Protein29.9 g
Salt4.8 g

Fremgangsmåde

Kog hvidløgsris
1

Pres eller hak hvidløg fint.

Opvarm olivenolie i en mellemstor gryde på middel varme.

Svits hvidløg i 30 sek, eller indtil velduftende. Tilsæt vand, og bring i kog.

Tilsæt ris og salt, og kog under låg på middellav varme i 12 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min.

TIP: Fjern ikke låget, mens risen hviler.

Steg majs
2

Hæld væde fra majs.

Opvarm en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg majs i 4-5 min, eller indtil gyldne.

Overfør til en mellemstor skål.

Lav salat
3

Skræl gulerod til lange, tynde bånd, og hak det sidste stykke fint.

Hak persille groft.

Bland majs, gulerod, persille, olivenolie, salt og et nip peber i en skål.

Bland enchiladasauce
4

Hak tomat groft.

Bland enchiladasauce, tomat, Ay Cajun-ba, vand og et stort nip peber i en mellemstor skål.

Tilbered fisk
5

Dup fisk tør med køkkenrulle, og krydr med salt.

Opvarm olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg fisk i 2-3 min på hver side, eller indtil gylden og gennemstegt.

Tilsæt enchiladasauce, og lad simre i 1 min, eller indtil let tyknet.

TIP: Fisken er færdig, når kødet er mælkehvidt og mat.

Server
6

Anret hvidløgsris, salat og fisk på tallerkener.

Top fisk med enchiladasauce.