Pandestegt BBQ-kylling
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Pandestegt BBQ-kylling

Pandestegt BBQ-kylling

med 'gremolata'-kartofler og frisk salat

Gremolata er en italiensk krydderiblanding, som ofte indeholder persille, hvidløg og citron. I aften laver vi vores egen og blander den med kogte kartofler. Vi serverer vores 'gremolata'-kartofler med pandestegt BBQ-kylling, en frisk salat med ruccola, rødkål og radiser og cremet pestodressing.

Tags:
Hurtig
Hvedefri
Mælkefri
Allergener:
Sulfitter

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

1 pose

Bredbladet persille

½ stk

Citron

1 stk

Hvidløgsfed

½ g

Chiliflager

325 g

Kyllingebrystfilet, BBQ-marineret

50 g

Cremet pestodressing

400 g

Små kartofler

40 g

Rucola

75 g

Radiser

12 ml

Hvidvinseddike

(Indeholder Sulfitter)

75 g

Rødkål, skåret

Ikke inkluderet i din måltidskasse

2 spsk

Olivenolie (trin 3)

¼ tsk

Sukker (trin 3)

1 spsk

Olivenolie (trin 4)

¼ tsk

Salt (trin 3)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2917 kJ
Kalorier (kcal)697 kcal
Fedt39.4 g
Mættet fedt5.2 g
Kulhydrat41.4 g
Sukker9.1 g
Protein41.7 g
Salt2.1 g

Redskaber

Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Kog kartofler
1

Bring en mellemstor gryde med saltet vand i kog.

Kog kartofler i 12-15 min, eller indtil de nemt kan deles med en kniv, og hæld vand fra.

Krydr med et nip salt og peber, og stil til side med låg på.

Steg kylling
2

Krydr kylling med et nip salt.

Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme. 

Steg kylling med i 2-3 min på hver side, eller indtil brunet.

Sænk til middel varme, og steg videre i 3-4 min på hver side, eller indtil gennemstegt. 

TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.

Lav gremolata
3

Hak persille fint. 

Pres eller hak hvidløg fint. 

Halver citron [½ stk, 2P]. 

Bland persille, hvidløg, et nip chiliflager, citronsaft [1 spsk | 2 spsk], olivenolie [2 spsk | 4 spsk], sukker [1/4 tsk | 1/2 tsk], salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et nip peber i en lille skål.

TIP: Spring chiliflagerne over, eller brug mindre, hvis du ikke er til stærk mad.

Lav salat
4

Skær radiser i kvarte. 

Skyl rucola. 

Bland rucola, rødkål, radiser, hvidvinseddike, olivenolie [1 spsk | 2 spsk] og et nip salt og peber i en stor skål.

Tilsæt gremolata
5

Vend gremolata i gryden med kogte kartofler.

Skær kylling i skiver. 

Server
6

Anret kartofler, kylling og salat på tallerkener. 

Top med pestodressing. 

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image