Pandestegt kyllingebryst
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Pandestegt kyllingebryst

Pandestegt kyllingebryst

med blød pastinakmos og cremet purløgssauce

Har vi nogen osteelskere på tråden? Er der nogen sauceelskere? Denne opskrift er til dig! Giv den hele armen i aften med en lækker flødesauce smagt til med hvidløg, purløg og lagret ost. Saucen byder på vidunderlig cremethed og styrer ostens umami-smag og salthed på den bedste måde. Server med stegt kyllingebryst, lind pastinakmos og en frisk salat med strimlet æble og velsmagende blade.

Allergener:
Mælk
Nødder
Æg

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
30 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

500 g

Bagekartoffel

4 g

Hvide Løjer & Urter

4 g

Kyllingebouillon

150 ml

Madlavningsfløde

(Indeholder Mælk)

1 stk

Hvidløgsfed

20 g

Mandler

(Indeholder Nødder Kan indeholde Rug, Sesam, Spelt, Hvede, Byg, Gluten, Havre, Jordnødder)

1 pose

Purløg

280 g

Kyllingebryst

20 g

Finrevet ost

(Indeholder Mælk, Æg)

1 stk

Pastinak

150 g

Grønne bønner

Ikke inkluderet i din måltidskasse

3 spsk

Mælk til mos

½ tsk

Salt til mos

1 spsk

Olie til stegning

¼ tsk

Salt til kød

¼ tsk

Salt til grøntsager

½ dl

Vand til sauce

¼ tsk

Salt til sauce

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3100 kJ
Kalorier (kcal)741 kcal
Fedt30.3 g
Mættet fedt11.9 g
Kulhydrat69.6 g
Sukker14.5 g
Protein50 g
Salt4.7 g

Fremgangsmåde

Lav pastinakmos
1

Forvarm ovnen til 200°C/180°C (varmluft), og bring en stor gryde med saltet vand i kog.

Skræl kartoffel og pastinak, og skær i 2 cm tern. Skræl hvidløg.

Kog kartofler, pastinak og hvidløg i 11-13 min, eller indtil de nemt kan deles med en kniv. Hæld vand fra, og tilsæt mælk, salt og et nip peber. Mos med en kartoffelmoser eller gaffel, og stil til side med låg på.

TIP: Tilsæt en klat smør for en mere cremet mos.

Steg kylling
2

Opvarm olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg kylling med Hvide Løjer & Urter og salt i 2 min på hver side, eller indtil brunet.

Overfør til en bageplade med bagepapir, og bag i ovnen i 11-12 min, eller indtil gennemtilberedt.

TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.

Forbered råvarer
3

Imens, skær ender af grønne bønner.

Hak mandler groft.

Hak purløg fint.

Bag bønner
4

Fordel grønne bønner på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, og krydr med salt og et nip peber.

Bag i ovnen i 10-12 min, eller indtil møre.

Placer mandler i et hjørne af bagepladen, når bønnerne har 5 min tilbage.

Lav purløgssauce
5

Imens, opvarm samme stegepande på middellav varme.

Tilsæt madlavningsfløde, vand, finrevet ost, kyllingebouillon og purløg, og lad simre i 1-2 min, eller indtil let tyknet.

Krydr med salt og et nip peber.

TIP: Tilsæt et ekstra skvæt vand, hvis saucen virker tyk.

Server
6

Anret pastinakmos, kylling og grønne bønner på tallerkener.

Top kylling med purløgssauce.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image