Pandestegt laks og sprød pinjekerneslaw
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile

Pandestegt laks og sprød pinjekerneslaw

med smør-dildbabykatofler og hvidløgsfraiche

Lyst til en saftig laksefilet? Vores Pandestegt laks og sprød pinjekerneslaw er fuld af unikke og spændende smage. Den bløde laks kombineres nemlig med den friske smag af slaw med sprød fennikel og æble. Dertil små kartofler og hvidløgsfraiche.

Allergener:
Fisk
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

400 g

Små kartofler

1 pose

Dild

10 g

Pinjekerner

(Kan indeholde Hvede, Nødder, Jordnødder, Sesam, Byg, Havre, Rug, Spelt)

250 g

Laksefilet

(Indeholder Fisk)

1 stk

Æble

½ stk

Fennikel

1 stk

Citron

75 ml

Fraiche

(Indeholder Mælk)

½ stk

Hvidløgsfed

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Smør til kartofler

¼ tsk

Salt til sauce

1 spsk

Olie til stegning

¼ tsk

Salt til fisk

1 spsk

Olie til salat

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3229 kJ
Kalorier (kcal)772 kcal
Fedt49.2 g
Mættet fedt13.7 g
Kulhydrat47.3 g
Sukker12.7 g
Protein33.1 g
Salt1.6 g

Redskaber

Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

1

Bring en stor gryde med saltet vand i kog.

Kog kartofler i 12-15 min, eller indtil de nemt kan deles med en kniv, og hæld vand fra.

Stil til side med låg på.

2

Imens, opvarm en stor stegepande på middelhøj varme. 

Rist pinjekerner i 3-4 min, eller indtil gyldne. Overfør til en lille skål.

Pres eller hak hvidløg fint.

Bland hvidløg, fraiche, salt og et nip peber i en lille skål.

3

Opvarm olivenolie i samme stegepande på middelhøj varme.

Dup laks tør med køkkenrulle, og krydr med salt og et nip peber. 

Steg med skindsiden nedad i 3-4 min. Vend laks, og steg videre i 3-5 min, eller indtil gylden og gennemstegt.

TIP: Laksen er færdig, når kødet er mat i midten. 

4

Imens, skær æble i tynde, halve skiver.

Halver fennikel. Skræl til lange, tynde bånd, og hak det sidste stykke fint.

Halver citron.

Hak dild fint.

5

Bland æble, fennikel, et stort skvæt citronsaft, olivenolie, salt og et nip peber i en stor skål.

Vend kartofler med smør, dild og et nip salt og peber, indtil smør er smeltet. 

6

Anret kartofler, laks og salat på tallerkener.

Top salat med pinjekerner.

Server med en klat hvidløgsfraiche.