Pandestegt sej i cremet ostesauce
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Pandestegt sej i cremet ostesauce

Pandestegt sej i cremet ostesauce

med radise-rucolasalat og balsamicodressing

I aften krydrer vi sej med citronpeber, steger den, og lader den simre i en fantastisk sauce med revet ost, fløde og grøntsagsbouillon. Samtidig koger vi kartofler, som vi derefter vender med smør og purløg. Vi laver også en frisk radise-rucolasalat med balsamicodressing.

Tags:
Hurtig
Max 50g kulhydrater
Under 650 kcal
Hvedefri
Allergener:
Sulfitter
Fisk
Mælk
Selleri
Æg

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

400 g

Små kartofler

1 pose

Purløg

40 g

Rucola

75 g

Radiser

12 ml

Balsamico

(Indeholder Sulfitter)

250 g

Sej

(Indeholder Fisk)

2 g

Citronpeber

150 ml

Madlavningsfløde

(Indeholder Mælk)

4 g

Grøntsagsbouillon

(Indeholder Selleri)

20 g

Finrevet ost

(Indeholder Mælk, Æg)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ tsk

Sukker (trin 2)

1 spsk

Olivenolie (trin 2)

¼ tsk

Salt (trin 2)

1 spsk

Smør (trin 3)

¼ tsk

Salt (trin 3)

¼ tsk

Salt (trin 4)

1 spsk

Smør (trin 4)

1 spsk

Vand (trin 5)

¼ tsk

Salt (trin 5)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2947 kJ
Kalorier (kcal)704 kcal
Fedt46 g
Mættet fedt27.6 g
Kulhydrat41.5 g
Sukker7.7 g
Protein31.3 g
Salt5.1 g

Redskaber

Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Kog kartofler
1

Bring en mellemstor gryde med saltet vand i kog. 

Kog kartofler i 12-15 min, eller indtil de nemt kan deles med en kniv, og hæld vand fra. 

Lav salat
2

Imens, bland balsamico, sukker [1/2 tsk | 1 tsk], olivenolie [1 spsk | 2 spsk], salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et nip peber i en mellemstor skål.

Skyl rucola.

Skær radiser i kvarte.

Vend rucola og radiser i skålen med dressing.

Krydr kartofler
3

Hak purløg fint.

Vend smør [1 spsk | 2 spsk], purløg, salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og peber i gryden med kartofler.

Stil til side under låg.

Steg fisk
4

Dup fisk tør med køkkenrulle, og krydr med salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og citronpeber. 

Smelt smør [1 spsk I 2 spsk] i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg fisk i 2-3 min på de ene side.

Lav sauce
5

Vend fisk, tilsæt madlavningsfløde, vand [1 spsk | 2 spsk], grøntsagsbouillon, finrevet ost, salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et stort nip peber, og steg videre i 2-3 min, eller indtil fisken er gennemtilberedt og saucen er let tyknet.

TIP: Fisken er færdig, når kødet er mælkehvidt og mat.

Server
6

Anret kartofler, fisk og salat på tallerkener.

Top fisk med sauce.