Pandestegt svinekød
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Pandestegt svinekød

Pandestegt svinekød

med smørvendte kartofler og sprød æblesalat

Kød, kartofler og salat! Det har I garanteret spist mange gange, men aftenens opskrift vil helt sikkert friste jer alligevel. Vi steger svinekød til sprød perfektion og serverer det med kartofler vendt i smør og persille og en sprød og cremet æblesalat med kål, yoghurt og sennep.

Tags:
<650 kcal 2P-baseret
Hurtig
Børnevenlig
Hvedefri
Max 50g kulhydrater
Allergener:
Sennep
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

150 g

Spidskål, skåret

1 stk

Æble

6 g

Grov sennep

(Indeholder Sennep)

1 pose

Kruspersille

1 pakke

Græskarkerner

(Kan indeholde Nødder, Jordnødder, Sesam)

400 g

Små kartofler

300 g

Svineschnitzel

75 g

Yoghurt

(Indeholder Mælk)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Olivenolie (trin 2)

1 spsk

Smør (trin 5)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)595 kcal
Energi (kJ)2488 kJ
Fedt27.8 g
Mættet fedt10.8 g
Kulhydrat43.5 g
Sukker11.4 g
Protein39.4 g
Salt1.1 g

Redskaber

Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Kog kartofler
1

Bring en mellemstor gryde med saltet vand i kog.

Kog kartofler i 12-15 min, eller indtil de nemt kan deles med en kniv. 

Lav æblesalat
2

Skær æble i tynde, halve skiver. 

Hak halvdelen af persille fint. 

Bland spidskål, olivenolie [1 spsk I 2 spsk] og et nip salt i en skål, og masser med hænderne i 30 sek.

Tilsæt æble, og vend sammen.

Tilsæt sennep og yoghurt
3

Tilsæt sennep [½ pakke, 2P] og yoghurt, og smag til med salt og peber.

Steg kød
4

Krydr svinekød med et nip salt på begge sider.

Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg svinekød i 1-2 min på hver side, eller indtil gennemstegt.

Vend kartofler
5

Hæld vand fra færdigkogte kartofler, og vend med smør [1 spsk I 2 spsk], persille og et nip salt og peber i gryden.

Server
6

Anret svinekød, kartofler og æblesalat på tallerkener.

Top med græskarkerner og resterende persille.