Kød, kartofler og salat! Det har I garanteret spist mange gange, men aftenens opskrift vil helt sikkert friste jer alligevel. Vi steger svinekød til sprød perfektion og serverer det med kartofler vendt i smør og persille og en sprød og cremet æblesalat med kål, yoghurt og sennep.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
150 g
Spidskål, skåret
1 stk
Æble
6 g
Grov sennep
(Indeholder Sennep)
1 pose
Kruspersille
1 pakke
Græskarkerner
(Kan indeholde Nødder, Jordnødder, Sesam)
400 g
Små kartofler
300 g
Svineschnitzel
75 g
Yoghurt
(Indeholder Mælk)
1 spsk
Olivenolie (trin 2)
1 spsk
Smør (trin 5)
Bring en mellemstor gryde med saltet vand i kog.
Kog kartofler i 12-15 min, eller indtil de nemt kan deles med en kniv.
Skær æble i tynde, halve skiver.
Hak halvdelen af persille fint.
Bland spidskål, olivenolie [1 spsk I 2 spsk] og et nip salt i en skål, og masser med hænderne i 30 sek.
Tilsæt æble, og vend sammen.
Tilsæt sennep [½ pakke, 2P] og yoghurt, og smag til med salt og peber.
Krydr svinekød med et nip salt på begge sider.
Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg svinekød i 1-2 min på hver side, eller indtil gennemstegt.
Hæld vand fra færdigkogte kartofler, og vend med smør [1 spsk I 2 spsk], persille og et nip salt og peber i gryden.
Anret svinekød, kartofler og æblesalat på tallerkener.
Top med græskarkerner og resterende persille.