Pandestegt svinekød og bearnaisesauce
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Pandestegt svinekød og bearnaisesauce

Pandestegt svinekød og bearnaisesauce

med ovnstegte kartofler og grønne bønner

I aften byder vi på en festlig og spændende lørdagsret. Vi skal nemlig have super mør svineschnitzel med cremet bearnaisesauce. Skønt tilbehør er ovnbagte krydrede kartofler toppede med ost og grønne bønner, skalotteløg og bacon toppet med hasselnødder.

Tags:
Hvedefri
Allergener:
Æg
Mælk
Nødder

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
30 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

500 g

Kartofler

4 g

Mamas Favorit

(Indeholder Æg)

20 g

Finrevet ost

(Indeholder Mælk, Æg)

300 g

Svineschnitzel

2 stk

Skalotteløg

70 g

Bacon, tern

150 g

Grønne bønner

20 g

Hasselnødder

(Indeholder Nødder Kan indeholde Sesam, Spelt, Hvede, Byg, Havre, Jordnødder, Rug)

80 g

Bearnaisesauce

(Indeholder Mælk)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ tsk

Salt (trin 1)

1 spsk

Smør (trin 3)

1 spsk

Olivenolie (trin 4)

¼ tsk

Salt (trin 4)

1 spsk

Vand (trin 5)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3699 kJ
Kalorier (kcal)884 kcal
Fedt54.1 g
Mættet fedt17.7 g
Kulhydrat53.9 g
Sukker7 g
Protein47.7 g
Salt4.4 g

Redskaber

Bageplade
Stegepande

Fremgangsmåde

Bag kartofler
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft). 

Skær kartofler (uskrællet) i 2 cm tern, og fordel på en bageplade [2 stk, 4P] med bagepapir. Dryp med olivenolie, krydr med Mamas Favorit, salt [1/4 tsk I 1/2 tsk] og et nip peber, og vend sammen. Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.

Drys med finrevet ost, når kartoflerne har 5 min tilbage. 

Rist hasselnødder
2

Imens, skær skalotteløg i tynde, halve skiver.

Skær ender af grønne bønner.

Hak hasselnødder groft.

Opvarm en stor stegepande på middelhøj varme.

Rist hasselnødder i 3-4 min, eller indtil gyldne, og overfør til en skål.

Steg skalotteløg og bacon
3

Smelt smør [1 spsk I 2 spsk] i samme stegepande på middelhøj varme.

Steg skalotteløg og bacon [1/2 pakke, 2P] i 3-4 min, eller indtil løgene er bløde. Tilsæt grønne bønner, og steg videre i 3-4 min, eller indtil baconen er sprød. Krydr med et nip peber.

Dæk til med folie, og stil til side.

TIP: Tilsæt et skvæt vand, så bliver det hurtigere færdigt.

Steg kød
4

Opvarm olivenolie [1 spsk I 2 spsk] i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg svinekød med salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et nip peber i 1-2 min på hver side, eller indtil gylden og gennemstegt.

Overfør til en tallerken, og dæk til med folie. 

TIP: Kødet er færdigt, når det er uden antydning af rødt. 

Varm bearnaisesauce
5

Opvarm samme stegepande på middel varme. 

Tilsæt bearnaisesauce og vand [1 spsk | 2 spsk], og lad simre i 1-2 min, eller indtil let tyknet.

Server
6

Anret svinekød, kartofler og grønne bønner på tallerkener.

Top svinekød med bearnaisesauce og grønne bønner med hasselnødder.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image