I aften skal vi have kød, kartofler, sauce og salat! Vi steger svineschnitzel krydret med vores skønne krydderiblanding, som vi kalder Mamas Favorit. Kartoflerne ovnsteger vi, saucen er en cremet skalotteløgssauce, og salaten er en syrlig balsamicosalat med peberfrugt, tomat og persille.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
300 g
Svineschnitzel
500 g
Kartofler
4 g
Kyllingebouillon
1 stk
Skalotteløg
½ pakke
Fraiche
(Indeholder Mælk)
4 g
Mamas Favorit
(Indeholder Æg)
2 stk
Tomat
20 g
Italiensk hård ost, høvlet
(Indeholder Mælk)
1 pose
Bredbladet persille
1 stk
Peberfrugt
12 ml
Balsamico
(Indeholder Sulfitter)
½ spsk
Olivenolie (trin 4)
½ dl
Vand (trin 4)
1 spsk
Olivenolie (trin 5)
Tænd ovnen på 240°C/220°C varmluft.
Skær kartofler (uskrællet) i 1 cm tern.
Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med halvdelen af Mamas Favorit og et nip salt og peber, og vend sammen.
Bag i ovnen i 20-30 min.
Skær tomat i 1 cm tern.
Skær peberfrugt i 1 cm tern.
Hak persille fint.
Skær skalotteløg i tynde, halve skiver.
Krydr svinekød med et nip salt og peber og resterende Mamas Favorit.
Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på høj varme, når kartoflerne har bagt i 10 min.
Steg svinekød i 1-2 min på hver side, eller indtil gennemstegt, og overfør til en tallerken.
Opvarm en smule olivenolie i samme stegepande på middellav varme (lad køle af en smule først).
Steg skalotteløg i 2-3 min, eller indtil bløde. Tilsæt vand [½ dl | 1 dl] og kyllingebouillon, og lad simre i 1-2 min.
Tag panden af varmen, og lad køle af i 1 min.
Tilsæt fraiche [½ pakke, 2P], og rør rundt.
Vend svinekød i saucen indtil gennemvarmet, og krydr med et nip salt og peber.
Bland olivenolie [1 spsk | 2 spsk], balsamico og et nip salt og peber i en skål.
Vend peberfrugt, tomat og persille i skålen.
Anret svinekød, sauce, kartofler og tomatsalat på tallerkener.
Top tomatsalat med høvlet ost.