Pandestegt svineschnitzel
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Pandestegt svineschnitzel

Pandestegt svineschnitzel

med cremet løgsauce og syrlig tomatsalat

I aften skal vi have kød, kartofler, sauce og salat! Vi steger svineschnitzel krydret med vores skønne krydderiblanding, som vi kalder Mamas Favorit. Kartoflerne ovnsteger vi, saucen er en cremet skalotteløgssauce, og salaten er en syrlig balsamicosalat med peberfrugt, tomat og persille.

Tags:
<650 kcal 2P-baseret
Hvedefri
Allergener:
Mælk
Æg
Sulfitter

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
25 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

300 g

Svineschnitzel

500 g

Kartofler

4 g

Kyllingebouillon

1 stk

Skalotteløg

½ pakke

Fraiche

(Indeholder Mælk)

4 g

Mamas Favorit

(Indeholder Æg)

2 stk

Tomat

20 g

Italiensk hård ost, høvlet

(Indeholder Mælk)

1 pose

Bredbladet persille

1 stk

Peberfrugt

12 ml

Balsamico

(Indeholder Sulfitter)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ spsk

Olivenolie (trin 4)

½ dl

Vand (trin 4)

1 spsk

Olivenolie (trin 5)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)638 kcal
Energi (kJ)2669 kJ
Fedt26.62 g
Mættet fedt8.9 g
Kulhydrat59.04 g
Sukker15.7 g
Protein42.1 g
Salt2.4 g

Redskaber

Bageplade
Stegepande

Fremgangsmåde

Bag kartofler
1

Tænd ovnen på 240°C/220°C varmluft.

Skær kartofler (uskrællet) i 1 cm tern.

Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med halvdelen af Mamas Favorit og et nip salt og peber, og vend sammen.

Bag i ovnen i 20-30 min.

Forbered grøntsager
2

Skær tomat i 1 cm tern.

Skær peberfrugt i 1 cm tern. 

Hak persille fint.

Skær skalotteløg i tynde, halve skiver.

Steg kød
3

Krydr svinekød med et nip salt og peber og resterende Mamas Favorit.

Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på høj varme, når kartoflerne har bagt i 10 min.

Steg svinekød i 1-2 min på hver side, eller indtil gennemstegt, og overfør til en tallerken.

Tilsæt skalotteløg
4

Opvarm en smule olivenolie i samme stegepande på middellav varme (lad køle af en smule først).

Steg skalotteløg i 2-3 min, eller indtil bløde. Tilsæt vand [½ dl | 1 dl] og kyllingebouillon, og lad simre i 1-2 min.

Tag panden af varmen, og lad køle af i 1 min.

Tilsæt fraiche [½ pakke, 2P], og rør rundt.

Vend svinekød i saucen indtil gennemvarmet, og krydr med et nip salt og peber.

Bland tomatsalat
5

Bland olivenolie [1 spsk | 2 spsk], balsamico og et nip salt og peber i en skål.

Vend peberfrugt, tomat og persille i skålen.

Server
6

Anret svinekød, sauce, kartofler og tomatsalat på tallerkener.

Top tomatsalat med høvlet ost.